Gå til innhold

Garanti på k700i - mikro?


Anbefalte innlegg

Jeg har en k700i som har fått skader på displayet. Det er ingen ytre skader eller riper, men inni går det en litt tjukk, svart strek gjennom bildet, og jeg får litt fargeforandringer på øvre del av displayet.

 

Jeg var innom butikken jeg kjøpte den på og spørte om denne blir dekt av garanti. Selgeren sier at det er bortkasta å sende den inn, fordi det ser ut som en slagskade, og i så fall må jeg betale for at de skal se på den.

 

Litt kjipt tenkte jeg, fordi jeg har alltid behandla den bra, ikke fått vann på den, ikke mista den i bakken o.l. og den ser generelt bra ut.

 

Det jeg lurer på er om noen har erfaring med å putte en tlf i mikroen...om det vil gi indre skader på elektronikken som reparatører må se på som produksjonsfeil eller noe som går på garanti?

 

Helst ikke svar med ting som "mikroen eller tlf vil sprenge". Dette skjer ikke om du bare kjører den noen sekunder, og iaf ikke hvis du tar ut batteriet. Jeg kjenner en som fikk en defekt harddisk som garantien ikke ville dekke...han brukte "mikro-metoden" og riktignok fikk han en ny disk gjennom garantien.

 

Jeg er ikke ute etter å svindle noen her, men jeg mener jeg ikke har behandla telefonen uaktsomt og at dette er en garanti sak.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her er det viktig å prøve å glemme ordet garanti, og tenke mer på reklamasjonsrett. I følge norsk forbrukerkjøpslov har du 5 års full reklamasjonsrett på mobiler. For deg betyr det at du har krav på gratis reperasjon, om feilen med mobilen ikke skyldes unormalt bruk.

 

Altså om du er sikker på at du har behandlet mobilen som den skal så har du alt på det tørre, og har krav på gratis reperasjon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...