Gå til innhold

Ødelagt P/S2 musport


Xell

Anbefalte innlegg

Heisann

 

For en tid tilbake skulle jeg prøve å låse opp min duron 750. Til å begynne med ville jeg bare teste POST og windows pålogging, så jeg gikk bare in og logger ut i gjenn. når jeg holder på sånn bruker jeg skjelden musa, men tastaturet den lille tiden jeg er inne i windows. etter en stund oppdager jeg til min forferdelse at pekeren ikke reagerer i det heletatt. jeg vet ikke når i prosessen dette skjedde siden jeg bootet opp flere ganger uten å bruke musa.

 

er det virkelig mulig å knekke museporten??!!?! tastaturet virker helt fint, og windows rpporterer heller ikke at det ikke finner noen mus, sånn som de pleier å gjøre når det ikke er satt noen mus i. det er heller ikke musa som er ødelagt, jeg har prøvd den på en annen maskin og jeg har prøvd endre mus som heller ikke virker.

 

er det noen som har noen tips på hva som kan være galt, eventuelt om det kan fixes??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

widows er ofte ustabilt ja, men etter 10-20 boot uten deteksjon keller jeg det ikke ustabilt lenger.

 

installere på nytt er heller ikke så lett. det er en helt standard 2-kanppers microsoft eronomisk mus. ikke scroll eller noe. det er liksom ikke så mye drivere å jobbe med. dvs det er sikkert drivere, men ikke noe som kommer opp i system/hardware.

 

maskina har stått ubrukt en stund nå (har en annen maskin jeg bruker) så jeg lurer litt på om keg skal konfigurere alt fra bunn og se hva som skjer.

 

grunnen til at jeg gjerne ville ha løst detta er at jeg kunne tjent litt penger på maskina... solgt den til fatter'n... men det var ikke aktuelt når han fikk vite at han ikke kunne bruke sin trådløse mus til >:( utakknemmelige mannen. JK

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...