Gå til innhold

Poeng med k750i fremfor k700i?


Anbefalte innlegg

Heisann! Jeg driver og leter etter en god unnskyldning for å vente og spare opp litt mer penger for å kjøpe k750i, fremfor en k700i, og jeg klarer ikke helt finne noen unnskyldninger.

 

Jeg skal ha mp3 spiller, men bare for å ha mp3 som vekkesignal og ringesignal. vanlig mp3 spiller bruker jeg flittig og ingen mobil kan ta over den jobben. Uansett. Kamera trenger jeg bare til små portrett bilder, og kanskje ett fyllebilde i ny og ne. Skal jeg ta ett skikkelig bilde bruker jeg mitt digitalkamera og ingen mobil kan ta over den jobben. Uansett.

 

Og når disse kravene her er stilt, så ser jeg ingen grunn til å ha 2 megapixel kamera, og minnekort plass.

 

Det som er viktig for meg er at skjermen er god (visstnok er det samma skjerm?), blåtann er jo kuult å ha, også er det greit at ikke batteriet blir ødelagt etter ett år fordi det må lades hele tiden...

 

Så overbevis meg, hvem her kan virkelig gjøre k750i verdt over det dobbelte av k700i, når jeg ikke trenger de funksjonene som er nevnt (som det virker som for meg er eneste reele forskjell mellom de (minnekort og kamera)).

 

Med vennlig hilsen

Meg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-IBL5Pam9QB

Dersom du ikke har bruk for hverken kamera eller mp3-mulighetene til K750i, ser jeg egentlig ingen grunn til å kjøpe den. K700i har forresten også bluetooth.

Lenke til kommentar

Likte bare designet til k508i, og ikke k500 (en kompis har den), men jeg skal ikke ha noe bindingstull, og såvidt som jeg har forstått så kommer den bare fra operatører elns? Kan i alle fall ikke noen i prisguiden som selger den.

 

3210? har fått litt aversjon mot nokia, etter at jeg har hatt alle de andre produsentene, men jeg skal sjekke den opp nuh!

Lenke til kommentar

Jeg satte i akkurat samme Situasjon her om dagen.

Jeg har netcom youngtalk som er genialt for meg og med det abonnementet koster k700i 1kr! Mens k750i koster 2000kr ++ med det abonnement.

Så jeg kjøpte k700i til en krone og sparte 2000kroner, Jeg gidder ikke betale 2000 kroner xtra for ett 2megapixel kamera.

Mitt råd: Kjøp k700i til 1krone :thumbup:

Men det må jo du nesten vudere litt selv hva du har bruk for.

Lenke til kommentar

Jeg vil faktisk anbefale deg å kjøpe K750i. For det første så kan du spare deg selv for å drasse rundt på 2 enheter, 1 for musikk, og 1tlf. Da får du 2-i-ett. Lyden på k750 er upåklagelig! Og med 1gig minnekort får du nok musikk, dessuten er det RDS radio som fungerer sinnsykt bra!

 

Batterikapasitet er også sinnsykt bra. Jeg bruker tlf når jeg sykler til jobb, når jeg er og trener, på bussen osv osv... og jeg har hittil aldri gått tom for strøm.

 

Når det gjelder kamera, så har jeg nesten sluttet å bruke mitt digitale kamera. Bruker kun tlf, den tar veldig bra bilder i dagslys, bra nok til å kunne bruke i album osv....

 

Summen er da.... du slipper å drasse rundt på 1tlf, 1mp3spiller, 1stk digitalkamera..... og i værste fall så kan du faktisk filme små helt ok videosnutter.....

 

Løp og kjøp!! Beste tlf jeg noensinne har hatt :):thumbup:

Lenke til kommentar
mrhappy, les i den første tråden. Det utgår.

Ja jeg leste det.... da blir det vel for din del å ha lommene full av gadgets....

 

Kjøp en K700i... den funker helt greit og har alle de riktige tingene.... alt er jo avhengig av pris osv....

 

Kanskje en 508i som nevnt tidligere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...