Gå til innhold

Bra lcd skjerm til spilling


Crispin

Anbefalte innlegg

Sitter nå med en CRT syncmaster 957df. Får ofte vondt i øynene, og blir veldig trøtt av og sitte med skjermen. Bruker MYE tid foran pcen. Satt en gang et par dager og spilte Everquest 2 på stefaren til kjæresten min sin 19tommer lcd skjerm. Det var en fantastisk opplevese, husker ikke merke, men det var nok en nokså vanlig lcd skjerm, for det var en kjøpe pc(en slik som har alle deler, og som man ikke bygger selv :)

 

Sitter og vurderer og kjøpe en 19tommer lcd skjerm. Men hører så mye rart, og tror det kan være ganske risky og kjøpe en lcd skjerm til gaming. Lurer på om dere kan anbefale noen bra og rimelige gamer 19tommer lcd skjermer.

 

Har forøvrigt Gainward Geforce 6800gt glh.

 

Og når jeg søker i prisguiden, får jeg opp d-sub\vga , dvi, rgb, s-video, tv. Hva betyr disse ulike ordene?

 

Har lest i ca 1time nå på dette forumet, men har ikke helt funnet ut hva som kan passe meg, derfor synes jeg det var ok og lage en tråd

Endret av Crispin
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dvi er direktekopling fra skjermen til skjermkortet. D-sub konverterer signalene, men i praksis vil du ikke merke særlig forskjell på kvaliteten. Det du derimot bør se på, er responstiden. Den kryper nå nedover mot 4 ms, men 8-12 ms holder i massevis. TN-panelene er de kjappeste (best for spilling (Samsung/Benq/Hyundai), mens VA-panelene har bedre fargegjengivelse og sidesyn, men er treigere. Og dyrere. Til spilling: Samsung syncmaster 913N 8 ms eller Benq 937s+. De koster under 3000 og er de kjappeste lcd-skjermene som fins.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...