Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Valg av VG skole, første år.


Anbefalte innlegg

Det har seg slikt at jeg satt Medier og kommunikasjon som først valgt, elektro som andre valg, og salg og service som 3 valg.

Har satt opp 3 forskjellige på vær.

Men i ettertid så begynte jeg å angre, og vil nå heller inn på elektro.

 

Så idag fikk jeg da som de fleste vite hva jeg kom inn på, ble ingen av de 3 skolene til medier og kommunikasjon som jeg hadde satt opp, så istede hadde de vidresøkt også hadde jeg fått plass på en fjerde skole(som jeg ikke har satt opp) nemlig sogn, en skole jeg aldri i livet skal gå på.

Så svarte nei til det tilbudet, og nå blir jeg spurt om jeg vil sette meg på vente liste til de 3 andre skolene som jeg hadde satt opp til medier og kommunikasjon, fikk forsåvit ganske høyt "ventenr" på alle 3.

 

Så ja vet ikke helt hva jeg skal gjøre, sånn sett så er det ikke så farlig hvilket GK jeg går første året siden jeg vil ha IKT Driftfag andre året.

Så som sakt så er det sånn at jeg mest lyst til å komme inn på elektro, som da er mitt andre valg, så det jeg lurer på er hva jeg må gjøre for å prøve å komme inn på en av de 3 skolene som jeg har satt opp til elektro og om jeg burde sette meg på venteliste til å komme inn på en av de 3 skolene til medier og kommunikasjon?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det ingen som kan forklare meg om det i hele tatt er mulig å få kommet inn på andre valget sitt?

 

Har nemlig svart nei til tilbudet om plass på sogn medier og kommunikasjon også har jeg satt meg på venteliste på de 3 skolene jeg valgte til medier og kommunikasjon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...