Gå til innhold

Reurnere vare? ikke noe med data å gjøre men..


Anbefalte innlegg

Jeg har kjøpt hodetelefoner til kr 1250 ,- AKG 301 eller noe slikt. Jeg angrer dette kjøpet p.g.a at de er ubehagelige å bruke etter en time. DVS, hvis jeg spiller ca en time eller over,så blir hodetelefonene svært ubehagelige å ha på seg. Jeg lurer på om det er en lov som gjør at jeg kan levere de og få pengene igjen. For den prisen så forventet jeg faktisk mye mer, ergonomi innenfor headsett burde vel også kanskje være en mangel?

Varen er kjøpt på en musikkbutikk.

 

Er tilgodelapp det beste jeg kan håpe på?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Litt merkelig det der synes jeg.

I angrefrist loven har du rett til å retutnere varen innen 14 dager, men dette gjelder ved fjernsalg?

Altså hvis jeg kjøper en nokia 3330 på komplett.no eller om jeg kjøper den på elkjøp, så for jeg testet den like lite. Produktet må has en stund før man vet at det er det rette. Derfor burde loven gjeldt også hos vanlige lokale forretninger. Hvis jeg skal kjøpe en synthesizer til 45 000 kr så burde jeg fått lånt instrumentet med meg hjem i noen dager for å prøve det ut skikkelig, det hjelper ikke så mye å prøve den i en time i en butikk, hvor kanskje også andre vil teste den...

Lenke til kommentar

Det er riktig at angrefristen ikke gjelder ved kjøp over disk fra forhandler med fast tilholdssted.

 

Men når du trekker frem tilfellet med en synth, så ville jeg anbefalt deg å spørre om hjemlån. Litt mer seriøse musikkforretninger lar deg kanskje låne en utstillingsmodell for et par dager. Det fikk i hvert fall jeg sist gang jeg kjøpte meg en synth (Roland XP-50 fra Hagstrøm musikk, Bergen).

 

Men igjen, synth er jo et særtilfelle og en særdeles dyr vare. Samme gjelder en bil, du får nok prøvekjørt den før et kjøp.. Men et headsett er jo ikke akkurat en Porsche da, og dessuten mindre aktuelt for forhandleren å la kundene ta med hjem for å prøve :wink:

 

_________________

Rimelige webhotell: www.bkmedia.no

 

[ Denne Melding var redigert av: bok2 på 2002-07-28 23:36 ]

Lenke til kommentar

Kjøpte et sett K141 selv og angrer bittert. Skjønner ikke hvorfor de har vunnet så mange tester, de er like behagelige å ha på etter en time som et par knekkebrød.

 

Neste gang velger jeg K 501 eller et annet merke. Er skeptisk da t.o.m. K 501 har slike runde øreklokker som ikke ser mye større ut. Lurer på hvem AKG hadde i tankene når de lager hodetelefoner med så ubehagelige og varme (hvem gidder å krangle seg til å stå over en time og prøvelytte ett sett i butikken??) øreklokker. Ihvertfall ikke Europeiske brukere..

 

Såh det var over en tusenlapp i dass, men man lærer så lenge man lever.

 

Husker jeg en gang hadde Audio Technica ATH-911 (tror jeg, er mange år siden). Lyden var god og de satt behagelig om enn noe varmt på hodet. Og de kostet "bare" rundt 900,- såvidt jeg husker. Etterfølgeren er ganske sikkert enda bedre.

 

Det er uansett synd at man får hodetelefoner som sitter ubehagelig når man betaler over eller rundt tusenlappen for dem.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...