Gå til innhold

Flash side, kritikk?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
For liten font. Vanskelig å lese med høy oppløsning. SPESIELT i menyene. Alt for liten font har en tendens til å være "kult". Ikke bra.

..og hadde siden vært laget i HTML fremfor Flash, ville du sansyneligvis fint kunne endret dette slik du liker å ha det, i nettleseren din. :whistle:

 

Mitt synspunkt er at til å lage websider har du HTML og CSS. Flash har sine bruksområder.

Lenke til kommentar

Jeg blir rett og slett stressa av de "gardinene" som hopper frem og tilbake.

Grunnen er nok at de til å begynne med tilsynelatende går sakte, og så plutselig, uten at jeg er forbredt på det, skyter de fart og "lukkes". Hadde de hatt gjevn fart frem og tilbake ville jeg kunne slappe av :)

 

Alt kunne også blitt større, med min oppløsning (1280x1024) blir det litt smått

 

Ellers har jeg ikke noe å utsette, liker bakgrunnen og kontrastene godt. Likte spesielt "footern" :)

Endret av MrPingu
Lenke til kommentar

omg snakk om trangsynte mennesker når det gjelder flash :ermm:

 

jeg synes siden din var kul jeg. men enig med at skriften skulle vært litt større (noe som enkelt kan forandres i flash) og de gardinene. kan isteden legge på noe alpha på skriften eller noe :thumbup:

 

fine farger og design. blir bra det!

Lenke til kommentar

Grunnen til "trangsyntheten" er vel at at sidene som lages i flash (også denne) kan lages lett i HTML. Det virker som de som lager Flash gjør det fordi de ikke greier å skrive HTML, er det sant?

 

Om siden: Standard oppsett, fint, men jeg syns det ble litt mye "rusk" i grafikken. Da mener jeg for mye bilder i bakgrunnen osv.

Lenke til kommentar

greier og greier hvis du hadde visst litt mer om flash så hadde du kanskje tenkt på at i flash må man skrive actionscript, kanskje litt enklere enn vanlig html skriving men alikevel må man holde tunga rett i munnen.

flash er veldig morsomt å jobbe med hadde noen av dere giddet å prøvd.

Lenke til kommentar
:ohmy: åhh , det er sant..

Jeg liker å kunne markere og kopiere teksten på sider jeg ser på. Det gjør det lettere å  informere venner og kjennte om hva websiden tilbyr.

Det burde være lett å fikse på :)

Går det ann i flash da?

Mener det bare er å krysse av på "selectable" i properties for tekstfeltet...

Lenke til kommentar

Hver gang noen poster noe som helst som har noe med flash å gjøre i dette forumet så kommer denne diskusjonen opp. Jeg vil si det er ganske offtopic å diskutere HTML opp mot Flash hele tiden, selvom jeg skjønner spørsmålet om at siden kunne vært laget i HTML.

 

Å si at HTML sider er så mye enklere å oppdatere blir også veldig teit, det er bredd seg en forståelse på dette forumet for at alt er så vanskelig i flash, noe som er helt feil. En back-end Flash side oppdateres helt uhyggelig fort, både tekst og layout. Se på 2advanced.com. Siden er komplett back-end...

 

Synes bare det er litt teit hvis jeg må gå til flashkit.com for å få konstruktiv kritikk på en flash side... men takk til de som faktisk sa noe relatert til siden min da:) som dere ser har jeg gjort om litt;)

Lenke til kommentar

Dette er et eksempel på sånn en flash side skal være, skal man først bruke flash (flash er ofte kult, og en fin måte å "brife" for et firma, produkt eller noe som skal selge, skal man fortelle noe som en artikkel eller noe annet så er det bedre å bruke typiske rene html sider, men tilbake til tema) så syns jeg dette er en fin måte å gjøre det på, uten lyd, uten mye ekstra "dilldall".

 

Designmessig syns jeg content skriften blir litt for liten, er ikke ofte jeg klager på liten skrift men syns kanskje den ble en smule ytyedlig her.

 

En annen ting jeg syns hadde gjort seg var om selve hoderammen (ja selve siden liksom) var mer plassert på midten av siden.

Blir litt tomt i bunnen på siden...

 

Er det en side for deg selv eller noen andre? syns det var litt snodig og presantere seg som dreven html koder når siden er i flash, ihvertfall når det ikke står noe om at man kan utvikle ting i flash der :p..

 

men ellers fine farger og kul grafikk...

Lenke til kommentar

Er det en side for deg selv eller noen andre? syns det var litt snodig og presantere seg som dreven html koder når siden er i flash, ihvertfall når det ikke står noe om at man kan utvikle ting i flash der

 

Takk for bra kritikk... resol, nei det er ikke min side. Skjønner hva du mener. Denne siden er liksom laget før de fikk den type kompetanse i firmaet, så den kommer til å bli gjort om etterhvert ja...:)

 

Er dette noe av samme greiene, eller er navnet deres litt oppbrukt? Var dessuten en del andre InoTech-greier på Google.

 

Hmm...det vet jeg ikke noe om, mulig det er en smule oppbrukt.. men jeg bare designer siden jeg...heh:)

Endret av KinnShady
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...