Gå til innhold

Hjelp til å sammenlikne disse to


Anbefalte innlegg

Er på utkikk etter bærbar pc. Fortrinnsvis for bruk i forbindelse med studier og generelt hjemmebruk. Se film, høre musikk, IP-telefoni etc.

Kan dere hjelpe meg å vurdere disse to maskinene, etv. forklare hva den store hovedforskjellen er.

Hadde tenkt på pc mellom 10 000,- og ca. 13 000,-. Evt. om dere har andre forslag til gode pcer i denne prisklassen?

 

Flott med litt tilbakemeldinger! Er en stor og vanskelig pc-jungel å rekognosere i...

 

PC 1:

MPX Notebook KN1 - 15,4" DDR2

 

PC 2:

HP Pavilion dv4073EA -Pentium M 740

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ville gått Notebook av di to ja.

 

Men sjekk ut denne:

G556E CDRW/DVD D1800 15" 80GB 1.0GB på Multicom

Altså, den kan ikke stille opp mot KN1-laptopen, overhodet.. Dette pga mye raskere minne og dobbelt så bra skjermkort (ca) og høy fsb på cpu fremfor den du foreslår, så det kan man igrunn bare kaste med en gang. HP pcen vil kanskje være mest støysvak, og vil gi mer enn tilstrekkelig ytelse om du ikke krever mye av enkelte spill. Du kan derimot ikke spille BF2, HL2 osv (i alle fall ikke tilfredstillende). Så skal du ikke spille, vil HP være et utmerket valg, bortsett fra at skjermen har lav oppløsning. Skal du spille: MPX KN1.

Regner med jeg var ganske klar :)

Lenke til kommentar

Takker for gode svar!

 

Når det gjelder spill, så har jeg ikke spilt på mange mange år. Det blir stort sett "vanlig" pc-bruk.

Har en stasjonær pc som jeg evt. kan bruke til dette dersom det skulle vise seg interessant å spille en eller annen gang.

 

Da tror jeg kanskje jeg vil gå for den HP-maskinen. Er jo noen kroner spart der også, som jeg heller kan bruke til ekstrautstyr.

Men skal tenke litt på det. Dette med raskere HD og eget skjermkort er kanskje viktig... Får ta en totalvurdering på hva jeg egentlig har behov for.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
linken din er da til en Cinet maskin?? Har du link til KN1'en?

Det er samme PC. Det er Inegra som importerer barebooken (Quanta KN1-N) og videreselger den til forhandlere som MPX hvor den blir satt sammen med CPU, minne harddisk og WLAN før de selger den til sluttbruker som 'MPX Notebook KN1'. Inegra selger den også selv under sitt eget merkenavn Cinet Smartbook 1300.

 

Det er altså bare å lese testen over for alle de generelle observasjonene om kabinett, tastatur, skjerm, skjermkort osv. De øvrige spesifikasjonene (prosessor, RAM, disk) kan selvsagt variere.

Endret av qwert
Lenke til kommentar

Jeg så på testen din. Ser ut som om MPX-en stort sett er bedre enn Acer TravelMate 8101WLMi med ATI Mobility Radeon X700 i testene.

 

Ettersom alt annet ved maskinene er mer eller mindre identisk, betyr dette at GeForce Go 6600 128 MB er et bedre grafikkort enn ATI Mobility Radeon X700??? Og er dette det samme kortet som ATI Radeon M26 X700? Er i så fall et veldig viktig funn for meg, for jeg er på jakt etter bærbar selv, og har lurt på hvordan disse grafikkortene er i forhold til hverandre...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...