Gå til innhold

A7V8X + Sata = funker ikke


Anbefalte innlegg

Hei! Sitter med en pc her, men får ikke innstalert OS (Windows xp sp1) på s-ata disken... Det står også i en 40gb 7200rpm ide harddisk om det har noe å si..

 

Men hvordan skal jeg få innstalert OS på s-ata disken? komplett.no

 

Jeg har jo hørt at jeg skal trykke f6 under bot'upen på windows xp cd(når det står at jeg skal trykke der)... Men hvordan driver skal jeg sette inn da? Finner ikke noe driver til hovedkortet A7V8X heller... Jeg finner heller ikke noe til driver til hardisken, hva skal jeg gjøre? Det fulgte ikke noe med når jeg kjøpte hovedkortet heller... :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her kan det være 2 løsninger, på de fleste kort kan du trykke TAB eller lignende for å komme inn i S-ATA biosen. Ellers finnes det som regel med en driver diskett til hovedkortet du kjøpte. Hvis det ikke gjorde det kan du lete etter denne på hovedkort produsentens side etter denne.

Lenke til kommentar
Forresten pleier det å være en fordel å installere win uten noen andre disker tilkoblet, ellers skal windows installen absolutt skrive mbr til første ide-disken...

 

Kan bare disable den i bios, så skjønner windows installen at den ikke skal instalere MBR på disken(e) forran sata, selv om windows installen finner den/de.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...