Gå til innhold

Hva er realistisk pris for lite brukt 300D?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Japanphoto selg det for 5999,- med kit linsa. Så du kan ikkje rekne med å få spesielt mykje for det. For min eigen del, trur eg ikkje eg hadde betalt noko særleg over 4000.

Men som ein eller annan person ha sagt ein gong, ein ting er verdt det ein eller anne er villig til å betale for det.

Lenke til kommentar
Japanphoto selg det for 5999,- med kit linsa. [...] For min eigen del, trur eg ikkje eg hadde betalt noko særleg over 4000.

Jeg er enig i at ca. 4000 er passe, vel å merke om det har norsk garanti og det er igjen endel av garantitiden. Trekker en fra prisen på en ny kit-linse fra de ca. 6000 kr. hos Japan Photo eller Elkjøp, svarer 4000 til ca. 3/4 av ny pris, som er i meste laget om man ikke har noen garanti og i tillegg tar sjansen på å kjøpe fra en privatperson (som man ikke kan vite om selger tyvegods eller, hvis det sendes i posten mot forskudd eller oppkrav, kanskje er en svindler).

Lenke til kommentar
Selv er jeg i ferd med å kjøpe et 300D med standard obj for 4500,- brukt. Og det er ikke kjøpt i Norge....

 

For dyrt?

Hvis det er samme pakken som du nevner i denne diskusjonen, burde du kanskje nevne at de 4500 kronene er med et 512MB CF-kort og en trådløs fjernutløser? I så fall synes jeg prisen er til å leve med, men ikke noe "røverkjøp".

Lenke til kommentar

Du kan kjøpe det hos JapanPhoto på nett vel. Se her. Da jeg sa til de på butikken at prisen på nettet var høyere, sa de at de holdt på å oppdatere prislisten der.

 

Vil tro en del nettbutikker vil sette ned prisen nå som JP har det på tilbud. Finnes det ikke noen Japan Photo i nærheten av der du bor da?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...