Gå til innhold

Anbefalte innlegg

hei alle,

 

har ett problem som jeg ikke skjønner.

 

hadde en mappe på en disk som ble delt til alle brukere i firmaet. den ene undermappen i hierarkiet inneholdt sensitiv informasjon. Ass itansvarlig fjernet tilgang for alle, ved å klikke fra tillat til nekte, og tildelte den egne brukergruppen, altså direktør og daglig leder rettigheter. Nå står den mappen der da. ingen får tilgang og operasjonen er irreversibel da alle alternativer er blanket ut i grått som om det er en øvre myndighet til mappen. det er det ikke. jeg skjønner ikke hva som er galt. jeg klarer ikke å få tilgang til den på nettet selv om jeg kopierer filene over til en annen mappe som jeg oppretter der og da. Noen ide?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gå inn lokalt på server som administrator og sett deg sjøl som eier. Du vil da kunne sette rettigheter som du selv ønsker.

bra forslag. det var det første jeg tenkte på så det har jeg gjort. men ikke søren.. mappen er og blir borte fra lokalnettet

Lenke til kommentar

Vell, det finnes ingen måte å gjøre en mappe utilgjenglig for lokal administrator.

 

Edit: når det gjelder åssen du skal klare å dele den. "deny"-funksjonen vil overstyre allow. Dvs, hvis du har en gruppe som du gir tilgang og en person i denne gruppen som får deny, så vil ikke denne personen få tilgang selv om en annen policy sier at den skal ha det. Måten for å hindre andre folk i tilgang til denne mappen er å KUN legge inn de bruker'ne som skal ha tilgang til allow. Alle som da ikke har allow, får ikke tilgang.

Endret av CrZy_T
Lenke til kommentar

mappen er tilgjengelig for lokal admin. men lokal admin får ikke delt mappen eller gjort om rettighetene fordi det er en overordnet myndighet på mappen. der er det hvor min logikk brister. det er ingen andre med adminmyndighet på serveren enn admin.. og endringen er gjort på server ikke lokalt fra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...