Gå til innhold

Ang. stenging av underskriftskampanjen.


Wobokel

Anbefalte innlegg

Hva hvar gale med, Underskriftskampanje for gjenåpning av tråder, tråden?

 

Det hva er tråd for å få igang en diskusjon? Selv om du, modertoren, ikke samtykker i alt brukeren sier må du jo tåle å høre deres meninger og heller delta i en konstruktiv diskusjon for å forbedre forumet.

 

Jeg prøvde bare å samle inn underskrifter i håp om å få tråden gjenåpnet. Jeg ville innformert HW-forumet og når dere hadde tatt tråden til etterretning kunne dere selv velge om dere vil gjennåpne trådene. Jeg og resten av de som underskrev(hadde kommet til) kunnet ikke tvunget fram noe.

 

Jeg kan akseptere at enkelt folk ikke likte trådene til som jeg prøvde å få gjennåpnet i u.kampanjen. Men at selve underskriftskampanjen ble stengt skjønner jeg ikke.

 

Hva syns dere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

#13: Respekter dine moderatorer. De her er for å holde orden i forumet, ikke for å skremme dere vekk. Stenges en tråd, har dette en grunn. Om du er uenig i stengingen av tråden, ta det opp med moderatoren som stengte den via e-post eller private meldinger. Fører ikke dette fram, kan forumstyret kontaktes på e-post. Kraftig hetsing og uthenging av moderatorer fører til utestengelse uten varsel. En klage skal være begrunnet, være saklig og skal fremlegges i beherskede vendinger. Blir du sinna, er det lurt å vente 10 minutter før du sender en klage.

Endret av B|Real
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...