Gå til innhold

Ringetonene i MP3spillern på 6230i.Mulig å fjerne?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 5 uker senere...

Heisan

 

Satt og kikket på dette selv på min nyanskaffede 6230i. Med Nokia PC Suite har du ett underprogram (som tidligere var standalone) som heter Nokia Audio Manager 4.x. Dette programmet gir deg mulighet til å redigere og lage egne spillelister og flytte disse og musikken (evt komprimere musikkfilene etter ønske).

 

Har ikke fått prøvd programmet selv, da 3com USB Bluetooth adapter og Nokia ikke er særlig gode venner (3com har faktisk prøvd å få Nokia til å samarbeide, og sier Nokia ikke kjører en eller annen standard løsning for Bluetooth)

 

Lykke til

Lenke til kommentar

Ville tro at du har ringetonene i feil mappe hvis de spilles av i mp3-spilleren. På min 6230 er det sånn. Filer som ligger på minnekortet og i mappen musikkfiler spilles av i mp3-spilleren. Så hvis du unngår å legge ringetoner i musikkfilmappa, så leser ikke mp3-spilleren ringetonene. Men dette kan være forandret på senere SW og på 6230i...

Lenke til kommentar

Som sagt:

 

6230i har en "default" playlist/spilleliste. Den spiller ALT kompatibelt på telefonen, den søker selv gjennom etter "alt" titt og ofte. Prøvde lure den ved å flytte det den ikke skulle spille etter at den søkte, litt senere dukket det opp igjen.

 

Nokia Audio Manager kan lage spillelister du kan velge blant :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...