Gå til innhold

NFSUG 3 - kommer det?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har selv NFSU2, men likevel synes jeg at det desidert beste NFS-spillet i serien er Porsche 2000. Skal være enig i at konseptet bak spillet var litt ensformig, men det var på en måte mer å holde styr på hva angår å unngå kollisjoner og slikt. I NFSU er det jo bare om å gjøre å "style" bilen mest mulig og få poeng deretter. En kan jo kollidere med alt mellom himmel og på jord med det spillet. Kanskje jeg er blitt voksen på det, men så gøy er det altså ikke.

:(

Lenke til kommentar

I Need for Speed: Most Wanted får du kjøre rundt i åpne bymiljøer hvor du ikke bare må konkurrere med andre fartsgale, men også unngå å bli anholdt av politiet. For å holde deg ett skritt foran motstanderne og politistyrkene kan du oppgradere bilene dine med nytt utstyr, og i tillegg kommer selvfølgelig spillet med en hel haug forskjellige biler du kan skaffe deg.

 

Etter hvert som du vinner billøp og lurer deg unna politiet får du bedre og bedre rykte blant dine likesinnede, samtidig som politiet selvfølgelig blir mindre og mindre begeistret for deg og bilen din. EA forteller at på det meste vil du kunne bli jaget av over et halvt dusin politibiler samtidig, noe som forhåpentligvis betyr at vi får massevis av heftige biljakter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...