Gå til innhold

Hvordan starte programmer i OS X?


Anbefalte innlegg

Med henvisning til tittelen er det selvfølgelig med tanke på subprosesser i Python. Tingen er at jeg har aldri brukt OS X (noe særlig), og skrev et lite program for å hjelpe en bekjent (som sitter i en ganske annen del av verden) som bla. involverer oppstart av et eksternt program (Audacity). Men det virker som programmet ikke ligger i shellets PATH, må man da bare finne den absolutte den absolutte stien (regner med at det er på Unix-format i OS X) til programmet via desktop-miljøet eller er det noe annet smart man kan gjøre?

 

Edit: Når vi er inne på subprosesser, modulen subprocess var riktig praktisk. Snublet tilfeldigvis over den, og jeg regner med å bruke den en del framover :]

Endret av A_N_K
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nja, fant ikke ut av det med OS X, men har begynt å bruke subprocess i et program jeg skriver på. Jeg hadde sannsynligvis endt opp med et eller annet overbygg for prosesshåndtering uansett.

 

Det jeg vel trenger å finne ut er hvordan jeg får den absolutte stien til audacity, ikke en gang 'locate'-kommandoen kunne oppdrive den. Problemet er at jeg er helt grønn når det gjelder filsystemet i OS X (virker som det er et system med applikasjonsfoldere).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...