Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Tregt internett etter formatering.


Anbefalte innlegg

Heisann, jeg formaterte tidligere og har hatt store problemer med internettet. Først ville den ikke gi meg riktig fart. 1 mbit er hva jeg betaler for. Random tester jeg tok viste at jeg hadde 330 kb/s osv. Etter å ha plugget ut og inn modemet fikk jeg etterhvert tilbake standard 1024 kb/s.

 

Men nå er det galt igjen. Jeg har funnet ut at jeg kan laste ned fullspeed i bittorrent, men det tar lang tid før hastigheten bygger seg opp.

 

Kort og godt. 0-100 går på 1 minutt.

 

Hva kan jeg gjøre for at responsen skal blir god igjen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Saken er at alle avi klipp var gråe da de ble spilt av, jeg ser egnetlig bare på film og surfer så filmkvaliteten er vikitg. Jeg leste i noen fora at det var sp2 som ikk ekom overens med codecen og at det eneste fornuftige var å formatere. Avinnstalering av drivere fungerte ikke..

 

Jeg tenkte først at alt kanskje ville ordne seg om jeg avinnstalerte sp2, men det fungerte ikke. Ikke nok med at det ikke fungerte, jeg fikk ikke kontakt med internettsider. Jeg kunne fortsatt pinge www.vg.no osv men ikke komme inn på msn o.l

 

Så jeg formaterte, og da det var ferdig fungerte internettet fint i et par timer før det sank ned på ISDN fart. Jeg har forsøkt å plugge ut strømmen til modemet flere ganger for å fikse det, og det har fungert sånn halvveis.

 

Den siste gangen jeg plugget ut strømmen, rebootet jeg pcen uten strømmen i modemet og da skjedde det utroligste, jeg får superinternett, alle tester har gitt meg resultat mellom 2000 kb/s og 5500 kb/s, hittil klager jeg egentlig ikke, men et stabilt nett hadde ikke vært å fordra.

 

Per nå vil jeg utnytte dette fullt ut og laste ned for harde livet, men er det noen som vet råd for å få nettet tilbake slik det en gang var?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...