Gå til innhold

Orrhaner i kamp


JBlack

Anbefalte innlegg

Var å kikka på orrhaneleik i natt. Veldig morro, men ikke lett å ta skarpe bilder av disse fuglene. Lang avstand og relativt dårlig lys. Og ikke aller beste objektiv heller... (Sigma 70-200 F2.8 + 2x teleconverter)

 

Legger ut to forskjellige bilder med hanekamp. Det jeg er mest interessert i er hvilket bilde folk flest liker best. Kom gjerne med generell kritikk, gjerne begrunnet, men også av typen 'kult' og 'dritt'. :yes:

post-209-1114273622_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Virket litt ute av fokus og på bilde nr.2 ser det ut som om det er et tre som stod litt i veien.

Det er uskarpt mest pga. lang lukkertid, og noe fordi optikken ikke er så skarp på langt hold (hard crop). Og ja, det treet har jeg forbannet. Men utsnittsmessig syntes jeg det ble best slik alikevel. Ble for tett til venstre om jeg kuttet bort treet. Jeg har fundert på å 'ramme inn' bildet ved å manipulere inn et tre til høyre også. Men det er litt jobb... får se.

Lenke til kommentar

Jeg likte det siste best, med et ekstra innmanipulert tre. Bildet er uklart, ja, men også preget av "action". Orrhaner er noen skikkelige hissigpropper tidlig på våren, og jeg synes du har fanget stemningen bra, med rim på bakken, fine farger, og mye bevegelse. Definitivt et bilde som er verdt å henge på veggen :o)

Lenke til kommentar

Jepp, jeg så det. Jer har noen litt skarpere bilder, men det blir litt smått og langt unna, og de kan ikke måle seg med de gode bildene fra de store gutta med skikkelig utstyr og lang erfaring.

 

Derfor tenkte jeg jeg skulle sjekke responsen på litt mer action-bilder i stedet.

 

Det aller kuleste bildet er desverre alt for uskarpt. :cry:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...