Gå til innhold

Push-To-Talk: Sette opp egen PTT-server?


Anbefalte innlegg

Operatørene støtter jo som kjent ikke Push-to-talk, og det er vel heller lite sannsynlig at de gidder å bry seg om det med det første.

 

Da jeg var innom PTT-instillingene på mobilen slo det meg: Hvorfor må operatørene ha støtte for dette? Alt går jo gjennom en vanlig internett-oppkobling vil jeg tro? Så hvorfor må operatøren være innblandet?

I instillingene er jo valgene bare hvilken server du skal bruke, og hvilken internettoppkobling du skal bruke.

 

Dersom det hadde fantes programvare for dette, burde jo det gå an å sette opp en egen server til dette, slik at alle kontaktene dine kunne bruke denne serveren?

 

:hmm:

Endret av Lurifaksen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

PTT er standardisert gjennom et samarbeid mellom de største mobilleverandørene og operatørene. Jeg antar at man er avhengig av å ha denne standarden tilgjengelig for å lage en server som virker med den PTT klient SW som ligger i mobilen. Dersom denne standarden er åpen, burde det være mulig å implementere serveren.

 

Dersom du vil ha PTT per idag er det bare å installere Agile Messenger og logge deg på MSN. Funker flott! Forutsetter at du har feks. series60 mobil.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Operatørene har stengt for at telefoner kan kontaktes direkte på sin IP adresse. Dette setter en effektiv stopper for å sette opp sin egen tjeneste. Men det burde kunne gå hvis de som du skal sende til logger seg på din server. Men da er jo msn/yahoo irc osv like interessesant...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...