Gå til innhold

Hva er feilen?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg kjøpte meg en ny maskin for ikke så alt for lenge siden.

Den var helt fin helt til jeg hadde spilt Counter-Strike Source i et par måneder, plutselig begynte det å dukke opp blåskjermer hele tiden når jeg spilte, og maskinen rebootet da etter blåskjermen.

Noen perioder når jeg spiller WarCraft III klikker spillet og jeg får opp en feilmelding om at jeg ikke har nok minne til å utføre handlingen, men 1024mb ram burde da være nok, det er i allfall det for alle andre. På Counter-Strike Source er det ikke alltid den bare rebooter, men der får jeg en feilmelding å spillet bare klikker å jeg må avslutte! Jeg tror denne feilmeldingen er noe all av den som jeg også får på Warcraft III, at den ikke kan lese minnet eller ikke har nok av det.

 

Mine Specs:

Abit NF8 nForce 3 250, socket 754.

AMD Athlon 64 3000+ 2.0GHz socket 754.

Western digital 200GB S-ATA Harddisk.

OCZ Premium 1024MB ram.

PowerColor Radeon X800XT PE 256MB, AGP.

 

Kan noen være så snill å hjelpe meg med problemet?

Begynner å bli ganske irriterende! :(

 

Takk for all hjelpen jeg kan få.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke godt nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å tenk på dette neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget.)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...