Gå til innhold

Forslag til solo/pvp build til priest


Anbefalte innlegg

Jeg er en lvl 33 priest. Til nå har jeg ikke tatt talentspointsa så seriøst og har lenge tenkt på å respecce. Jeg spiller for det meste alene og trenger derfor forslag til en god solo/pvp build. Begrunn gjerne svaret deres.

 

Takker for alle svar :thumbup:

 

Edit: skrivefeil

Endret av mr. fotball
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

shadow mann! Det er det eneste som gjelder (i allefall for meg da!)

Har til nå gått kun for shadow all the way. funker som fy! :thumbup:

Tar mobs som er 3-4 lvler over meg.. og når det gjelder PVP kommer du ikke til å få noe problemer så lenge du har et par mana potions og klarer og time healing'a di!

Endret av bigben247
Lenke til kommentar

Pallyer kan egentlig være ganske vannskelige til tider, hvis de kjører riktig taktikk. Når det gjelder rouges er det ikke så rart i og med at de er veldig svake mot priests (iallefall slik jeg har forstått det). tok en rouge lvl 39, når jeg var 35 selv. utover det har jeg ikke duellert mot noen andre rouges..

 

edit: min mening, igjen, gå for shadow. ;)

Endret av bigben247
Lenke til kommentar
Gjest member-60584

shadow/disc

 

er lvl58 specca helt til shadow form i shadow tree og helt til innerfire i discipline tree.

 

healer helt fint i scholo/strat/UBRS. ingen problemer.

 

screw holy.. det er crap...

 

det du kan gjøre er å spece shadow til 60. respec til holy(hvis folk i guilden absolutt vil at du skal det) for så å skaffe alt gear du skal ha i alle raid instances også spece til shadow igjen for PvP... nu kommer jo priest til å heale mye i group PvP, men den "vanlige" healinga er nok.. dessuten er det så mye lettere å farme med shadow priest... mye lettere i 1on1 PvP og... "vanlig" healing er mer enn nok der så...

 

 

mot pala: shield + mana burn. mind blast når han er tom for mana. mana burn igjen når han begynner å få mana. prøver han å heale uten devine shield så tar du silence. fear han når han har lite HP igjen eller når du må virkelig heale deg selv.

Lenke til kommentar

Shadow er selvfølgelig tingen for solo spill. Jeg gikk shadow/disc fram til nå nylig (lvl45, ca.), har nå respecca til 100% holy (er lvl47) og merker healinga går mye bedre. Eneste jeg savner er mind flay fra shadow og kanskje improved fortitude og shield fra disc;)

Endret av martiva
Lenke til kommentar

enig, holy er definitivt ikke crap, men det egner seg ikke bra til solo, og det var det som var spørsmålet i denna posten :) Shadow / Disc til solo og pvp, og respecc til holy på 60 om ønskelig.. De fleste guilder og raids foretrekker holy priests, naturlig nok, siden de har 7 andre classes til å gjøre skade ;) Shadow skaper unødvendig mye threat oxo, så blir vanskelig for tanks å holde aggro..

 

Personlig går jeg for shadow / disc hele veien til 60, og respeccer kun om det viser seg å være marked for det :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...