Gå til innhold

innvendige sprekker på laptop


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Innsiden av LCD-panelet er altså knust. Den eneste måten å reparere det på er å bytte ut hele LCD-panelet. (Deler av displayet selges ikke løst og er "umulig" å montere og fylle med flytende krystaller)

 

Om du er svært fingernem så kan du klare dette selv. Hvis ikke så anbefaler jeg at du bruker et autorisrt verksted. Men vær oppmerksom på at dette er en dyr reparasjon. Normalt koster bare displayet 2-4.000 kr i innkjøp. Hvis et autorisert verksted skal gjøre jobben så må du regne med ganske mange arbeidstimer og dermed en ganske betydelig regning fra dem også. (4-8.000kr for panalet + montasje er ikke usansynlig)

Lenke til kommentar

En super- eller uhellsforsikring oppå vanlig innbo kan kanskje dekke dette? Selvsagt må man fortelle sannheten, men en forsikring er da til for å vurderes benyttet om uhellet er ute.

 

Ellers bør du ta kontakt med leverandør av laptopen. Er det en aktør som selv utfører reparasjoner på varene de selger kan det vise seg å bli langt billigere enn å la en ren verkstedbedrift gjøre jobben.

Lenke til kommentar

Enig en uhellsforsikring vil nok kunne dekke dette. En totalforsikring av PC'en vil også dekke dette, men å bruke reiseforsikring uten det stemmer er drøyt. Dersom en er på reise, vil selvfølgelig dette kunne anvendes som forsikring. Ikke dersom det skjer i eget hus eller på jobb osv.

 

RTP :)

Lenke til kommentar

Se her: http://www.lcds4less.com/laptop-lcd-remova...tructions.shtml

Her får du også kjøpt ny skjerm, hva maskin er det du har?

At det er dyrt skifte dette er typisk norsk, man bruker lang tid til en høy timepris.

 

Er du fingernem har du ingen problem skifte dette selv.

Jeg har skiftet flere skjermer, og jeg forstår ikke annet en at enkelte verksteder tar seg veldig godt betalt for dette.

Lenke til kommentar

å skifte skjerm på bærbar bør ikke ta lenger en halv time, maks en time. har jobbet med dette så hvis noen påstår att det tar lenger tid, har de enten ikke peiling på hva de driver med, eller så skriver de timer med gaffel.

ny skjerm koster mellom 3.000 og 10.000 alt ettersom hvilken maskin du har. dyreste delen i maskinen desverre ;)

å prøve å få det på garanti er bare å glemme, med mindre de på verkstedet er fullstendig tilbakestående :) innboforsikring kan gå fint, hvis du har en som dekker sånt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...