Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Netopia 3351 server:Kan no lage en howTO guide?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Sliter med forwarding av porter, håper noen kan hjelpe meg.

 

Skal sette opp en cS server, og trenger hjelp til enkel port forwarding.

 

Det eg trenger vite:

 

#1 hvilke porter skal åpnes?

 

#2 Hvordan åpner eg portene (skal eg bruke (her trengs det KLARE detaljer og informasjon, helst bilder o.l. Er dessverre ny i dette "game" og trenge krisehjelp! Skal eg bruke "add server" list, eller IP filters? Hvordan gjør eg det? Skal eg forwarde innkommende eller utgående? UDP eller TCP? Skal eg sette opp source IP + mask, eller dest ip+mask? Trenger eg mask?

 

#3 Er glad for alle innspill, og er evig takknemling til den som hjelper meg!

 

 

Med vennlig helsing

 

Hallvard

 

 

(har prøvd å endre nick.... men ingen svar fra hw.no..... )

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det meste står vel i maualen, men om du ikke skjønner den så finnes det i alle fall et par tråder her anng det samma. Og google finner enda mer om dette. Kommer ikke på hvilke(n) port(er) som skal åpnes for cs-server. En annen ting er at om du er ny med port forwarding så er det bare å ringe NGT ell gå inn på kundesiden. Der kan man også åpne porter og filter om jeg ikke tar veldig feil. Om ikke noe av dette funker skal jeg se om jeg får tid til en liten guide.

 

MVH

Leben

Lenke til kommentar

Nå vet ikke jeg helt hvike porter som en CS server kjører på da, men du har vel satt opp en server fra før? For du får ikke satt opp selve serveren via Telnet. Mulig jeg missforto deg der. hehe. Vi er enige der eller? Finner du hvilke porter du vil ha åpnet så skal jeg hjelpe deg jeg.

Lenke til kommentar
Ikke glem sv_lan 0 i console da :) og de mest brukte portene i CS er 27015 og 27016 .

Om dette er de mest brukte portene så går du inn i telnet da. følger den guiden som jeg linket til tidligere og bytter ut portene de bruker der med de som CodeDeleted sier. Kan sikkert sette på "udp and tcp" selvom jeg tror d holder med tcp. Så skal du og åpne portene i Filteret. Ahh, kan jo være det som er glemt. Selvom det bare er porter under 1024 som skal måtte åpnes i filteret så kan det være den trigger på det uansett. Opplevd det selv med port 6881 ;)

 

Edit: Da kan det se ut som CodeDeleted hjelper deg via msn så da regner jeg med at alt vil funke. :thumbup: Det er kundesørvise det. Hehe.

Endret av Leben
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...