Gå til innhold

Msn Og Gmail....


aaandy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kanskje ikke helt det du er ute etter, men ved hjelp av Messenger Plus! kan du sjekke om du har fått ny mail på din gmail-konto. Du får da opp en varsling på lik linje med varsel om ny mail på din hotmail-konto, og kommer til gmail ved å trykke på varslingen. Har ikke prøvd denne selv, men det burde fungere med gmail siden tjenesten støtter POP3.

 

Husk å si nei når Messenger Plus! spør om tillatelse til å legge inn spyware under installasjonen!

Lenke til kommentar

MSN er jo microsoft sin tjeneste, så jeg tviler på at de vil la andre brukere skjekk mailen med andre kontoer enn microsoft programmer eller tjenester.

 

Har prøvd å bruke messenger plus! Det funka dårlig veit ikke helt hvorfor det ikke funka, kanskje brannmuren var problemet. Men jeg begynte i vært fall å bruke gmail notifer. Den er faktisk utrolig bra. Den varsler deg ved nye mail i inboksen (varsler ikke vis meldingen blir archive f.eks automatisk med filterne). Når den varsler deg vises det hvem meldingen er fra og emne og litt av innholdet.

 

Eneste problemet med gmail notifer er at det ber om brukernavn og passord hver gang man logger på pcen. Men man kan ta på husk passord så man bare trenger å trykke på koble til. Problemet er at den alltid ber om brukernavn og passord på alle brukerkontoene i windows og det er ingen måte å skru av dette på. Alle instillinene f.eks. at man kan bruke gmail på alle mailto: linker gjelder for alle brukerkontoene i windows. Ellers er gmail notifer utrolig bra. Men det er fortsatt bare i beta dah.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...