Gå til innhold

best lyd Creative eller Logitech?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-p4PIYwb6

Har selv Z-2200 som her den gamle versjonen av Z-2300. Nesten helt lik, bare forskjellig design. Anbefaler de hvertfall. :)

 

Men de der er vel ganske like så du vil vel bli fornøyd uansett.

Lenke til kommentar

Logitech er god kvalitet, men noen klager over at bassen er for dominerende på noen av settene, men de har nok ikke hørt om at det finnes en fjernkontroll på de fleste settene, der du kan skru ned bassen, og du kan software-styre det endel også. Så jeg ville gått for Logitech (har gjort det) :thumbup:

Lenke til kommentar
Selv når jeg skrur ned bassen på mitt Z-2300 er den utvilsomt altfor tilstedeværende... Dette irriterer meg grusomt, men ellers er det et topp sett av beste kvalitet ;)

Har du prøvd å skru den ned på både software, og selve annlegget? (pass på: Det kan finnes software som du ikke komer på, eller ikke vet om, som gjør at du ikke får skrudd det skikkelig ned!)

Lenke til kommentar

Fyren spør om hva som er best av z-2300 og creative megaworks 2.1 ... så ikke kom med alle mulige andre anbefalinger!! Av de to er det Creative Megaworks som har best lyd! det damme gjelder 5.1 utgaven. Men hvis du vil ha et høyttalersett som ser ut som et romskip og har en dominerende brumblebass, så kan du jo gå for z 2300 eller z 5500!

 

(ps. Har hørt alle de nevnte anleggene)

Endret av Kamp Fisk
Lenke til kommentar

Har ingen erfaringer med akkurat de du nevnte, men har både Creative DTT 3500 og Altec Lansing 621. Creative settet er 5.1, men de sliter litt med for dominerende bass og mangel på mellomtone. Altec settet derimot synes jeg er helt topp. Spiller renere og penere og med bra trøkk. Logitech har jeg aldri hatt, så jeg vet ikke noe annet enn det jeg har hørt (stort sett positivt).

 

Anbefaler i hvertfall at du kikker litt i retning av Altec Lansing.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke prøvd/hørt noen av de Surround settene som Altec Lansing har, men hvis de låter slik som 2.1 systemene så blir du nok fornøyd !

 

Jeg regner med at ytelsene til Altec Lansing systemene øker med prisen, så 6021 er nok rimelig heftig.......

 

Jeg har akkurat bestillt et Altec Lansing ACS621 til meg selv, på grunnlag av hvordan et sett Altec Lansing VS4121 høytalerne som foreldra mine har låter.....

 

 

Jeg må bare undre på hvor mye mer trykk det kan BLI utav et minianlegg, for de VS 4121 høytalerne jeg sitter framfor nå, lager vanvittig god/bra lyd, har kjempe finnish, alu/tre/metallgriller d.v.s svintøff design, wooferen er plassert litt toskete, i en hylle ved siden av pc'n, men den klarer å trykke så mye at man kjenner det godt i gulv og kropp uten nevneverdig forvregning !

 

 

Jeg kan jo legge til at jeg har en "over gjennomsnittet" interesse for Hifi & Stereo, deriblandt satt Norges rekord i DB-Dragracing i bil i klassen street C, med 144.9 db, så det er ikke tull det jeg sier.....

 

 

Legger ved et bilde av membranen til en av høytalerne i 621 settet...

 

 

621_lg1.jpg

 

Må nesten si at det ser ut som kvalitet !

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...