Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Pcen slår seg av under spilling av CSS.


Anbefalte innlegg

Skriver på vegne av en kamerat her.

 

Problem:

Pcen hans slår seg av når han spiller css.. virker som om det er nærmest tilfeldig på hvilket tidspunkt den slår seg av. Det varierer ikke om han spiller på en server med lite folk eller mange. Han sier selv at det begynte sånn ca for en måned siden. Det begynte altså ikke med engang han hadde installert CSS/HL2. Men det virker som om det har blitt værre i det siste.

 

Oppsett på pc:

ABIT NF7-S hovedkort

AMD 2400+

Saphire Radeon 9600 SE

Qtec 300W

 

Det er vel det viktigste. Trenger dere mer så si ifra

 

[Prøvd: Reinstallasjon av HL2, virus scan/spyware scan, skjekka for overoppheting av CPU (det gjelder kun hl2 så det er vel utelukket . tempen ligger på 40-45C).

 

Og et lite spørsmål til: Han får heller ikke skinsa til å funke, han har lagt innholdet i rar filen i denne mappen; steamaps/hans@email/counter-strike source/cstrike - likevel så fungerer ikke skinsa når han går inn i spillet.

 

Tusen takk for all hjelp :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
hmm, den der q-tec psu'en er noko drit! :p

jo, jeg vet at q-tec ikke er kjent for å være det beste merket. Men problemet har ikke vært der helt siden han kjøpte pcen - kun den siste måneden.. Så da er det vel litt rart hvis det er psu`en?

 

noen som har noen tips om hvordan skjekke om det er psu`en som lager krøll eller ikke? probleme er vel å måle spenningene/temp mens man spiller...

Lenke til kommentar

hmm.. det rare nå er at vi har spilt et par timer og nå slo den seg ikke av i det hele tatt.. Mens for 1-5 dager siden slo seg av etter 30 - 60min med css spilling. Og i går slo den seg av iløpet av et game med Empire Earth.

 

hmm.. rare greier

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...