Gå til innhold

Hvor mange hardisker er et plass til i en shuttle?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I utgangspunktet er det 2 stk. 3.5 tommers brønner i en shuttle. Man kan bruke den ene til enten floppy, kortleser eller en harddisk nr 2. Men jeg hadde ikke stappet inn noen særlig flere etter det, på grunn av varmeutviklingen. Men hvis du ikke skal ha optisk drive er det vel mulig å sette inn en hd på brackets så den passer til 5 1/4 brønn der. men jeg hadde altså ikke gjort det.

Lenke til kommentar

De fleste XPC-shuttlene har vel 2x3,5" og en 5 1/4 plasser, så det vil si to harddisker pluss optisk enhet, eller tre harddisker hvis man bruker en ekstern enhet. Men, har selv sett en shuttle med 3 HDD og ingen optiske enheter, og de var VARME, brennte meg på å ta på de omtrent, kunne ikke holde fingern på de svært lenge. Disse var oppe i godt over 50 grader vil jeg tro, noe som ikke er sunt.

 

Men, mener at enkelte shuttler har en ekstra plass, og bedre kjøling, der går det nok bedre med fler disker.

Lenke til kommentar

At det er plass til mange disker betyr ikke nødvendigvis at det er en god ide å putte dem inn... Inne i shuttle bokser er det begrenset med luft sirkulasjon, og desto flere varmekildler => mer støy ettersom viftene må gå raskere for å bli kvitt varmen.

 

Generelt er det plass til 2 disker i G chassis som nevnt og 3 i P chassis, dersom man velger å ikke bruke floppy.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...