Gå til innhold

Fattig student trenger skjermkort-tips


Anbefalte innlegg

Hallois folkens.

 

Mitt gode gamle 9700pro begynner nå etter over 2 års hardt arbeid å få problemer med diverse spill. Så nå er det bare å bite i det sure gresset og grave i lommeboka etter de få kronene jeg har til overs.

 

3000kr er det lengste jeg kan strekke meg når nytt kort skal handles inn. Hva bør jeg satse på? Jeg vurderer softmod av leadtek 6800LE, men utrolig kjedelig om det ikke skulle fungere. Har noen med god oversikt i skjermkortjungelen noen hete tips? Kortet skal gjerne vare et par år.

 

På forhånd takk

 

cow.gif

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
hva med det fake 6800 GT kortet med 128mb DDR1 minne?

fake... jaja...det yter jo egentlig veldig godt til å være "fake" da. Det er jo selfølgelig ikke helt det samme, men et godt kort. Det er vel Asus som har de kortene? eller så kan 6600GT eller 6800Le være de beste valgene du kan gjøre i dag.(økonomisk sett i forhold til ytelse)

Lenke til kommentar
Takk for svar.

 

Når det gjelder softmod av 6800LE, er dette ren bingo eller er det noen merker som det fungerer bedre med?

mer eller mindre bingo vil jeg si.

Ser at mange har klart å modde gainward sine. Sikkert mange som ikke får det til heller.

 

Må nesten prøve, umulig å si hva utfallet blir.

Lenke til kommentar
6600GT er jo kjent for og gi veldig god ytelse for pengene, så om ikke har lyst å bruke så mye så anbefaler jeg det kortet.

Jeg personlig ville ikke oppgradert fra et 9700 pro til et 6600 GT. Rett og slett fordi du vil ikke ha spesielt mye fortjensete per FPS fra 9700 pro kortet du har nå.

 

6600 gt kortet er en del kraftigere og generelt et bra kort, men går du opp til et 6800 GT/Ultra kort vil du nok mærke oppgraderingen bedre.

 

Har testet 9700pro, 9800pro ,to 6600 GT kort, et 6800 kort og et et par 6800 GT kort opp mot hverandre i en del spill og min erfaring er at skal du oppgradere fra 9700/9800 pro kortet bør du gå opp til 6800 for å få følelsen av at du har bytta ut noe i boksen din. Men dette er mine erfaringer og jeg spiller mye FPS spill hvor forskjellene ikke er så store iallefall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...