Gå til innhold

Siemens CX65 eller M65?


Anbefalte innlegg

Jeg ser at elkjøp selger både Siemens CX65 og Siemens M65 til 799 med Telenor kontant. Jeg lurer da på hvilken telefon dere vi anbefale og hvorfor. Jeg har oppfattet det sånn at de er ganske like bortsett fra at M65 tåler mer.

 

Er det noe forskjell på telefonene? (utenom robustheten)

Har dere noen erfaringer fra disse molbilene?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Se mitt svar på tråden " Siemens m65, burde jeg? "

 

Forskjellen ligger hovedsaklig i det ytre. M65 er røffere bygget. CX65 har utskiftbare deksler.

 

Inni er de omtrent identiske. CX65 har ikke mulighet for å synke kalenderen med Outlook når man bruker Mobile Phone Manager, som er den nyeste programpakken for bl.a 65-serien. Mener jeg prøvde å omgå problemet ved å installere Siemens Data Suite, og legge inn CX65 som S55. Det gikk ikke så bra. Det gjorde det derimot med C65, som heller ikke har kalendersynk i utgangspunktet. Jeg heiv ut MPM og installerte SDS, og synkingen gikk som en lek.

 

I tillegg har M65 støtte for Bike-o-Meter, som er en sykkelcomputer (tilleggsutstyr). Ellers er det noen mindre forskjeller, som fargetema.

 

M65 er nå å få kjøpt i svart (Carbon Black), og utseendet er betraktelig forbedret fra den grå/orange utgaven.

 

Begge telefonene er meget oppegående. En del SW-feil i starten (kom på markedet i fjor sommer), men flere oppdateringer er utviklet. Min nye M65 hadde SW versjon 25. Det finnes rikelig med gratis ringetoner, wallpapers og fargetema på nettet til telefonene.

 

Får man dem med kontantkort for under tusenlappen, er det et godt kjøp.

Lenke til kommentar

Kom på en ting. Joysticken til CX65 er meget ubehagelig i bruk. Den er hard og vond å trykke ned. M65 er bedre i så måte.

 

En annen ting: Dersom du ønsker å bruke de dynamiske lysene (blinkelysene) på CX65, kan du fort gå lei. De er veldig sterke, og ikke rent lite psycho. M65 har også dynamiske lys, men de er ikke så sterke.

 

Tror vi kan konkludere med at valget bør falle på M65.

Lenke til kommentar

eg ville valgt m65. har selv hatt en cx65 og det er ingen dårlig tlf. bortsett fra at den føles veldig billig, bakdekselet blir løst, tlf. knirker og joysticken er irriterende dårlig. har prøvd m65 tlf. er solid og knirker ikke og joysticken er en klasse over cx65. :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...