Gå til innhold

Hjelp, vi trenger lanere over 18 (i Tromsø)


Anbefalte innlegg

Vi er en liten gjeng på ca 7-10 stykker fra Sommerlyst skole i Tromsø som skal ha LAN. Dette skal være på noen meget flotte lokaler inni skolen. Men sia vi bare er 15-16 år må vi ha "brannvakte" som må være over 18 år. Så vi lurer på om det er noen av dere der ute over 18 som har lyst på et 100mbits internett for et døgn. Må være 2 stykker.

Helst ikke noen som drasser med seg 100l hb og 200 folk som knuser alt og alle på skolen. Skal tåle litt bråk, (altså ikke en 80 åring som klager når man mister nåla i gulvet. Han må helst ikke være så veldig gammel. Han må abbsolutt ikke være pedofil :thumbdown: og ellers kan han være ka han vill. Tror jeg :hmm:

 

Dette er om noen uker viss det blir, vill helst ikke si når sånn at det kommer en horde med folk vi ikke vill ha der. Viss noen er innteresert, bare ta kontakt på denne linken. :thumbup:

Endret av jonathankrane
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette skal foregå i ei kulturuke vi har, men vi har tenkt på helga før, men kan du i en hverdag er det flott. Men husk, dette er et miniLAN. Eneste grunnen til at vi skal ha det på skolen er "100mb/s-linje delt på 7-10 stykker = unfair play på online servere og andre ting man ikke snakker om her på forumet"

 

Og som min comrad sier: Du har lyst til å være med for morroskyld, og du skal ikke få ta med deg en kamerat som tar med kameraten sin osv. Husk pc by the way.

 

Grunnen til at det blir spurt her er at vi ikke har fått tak i noen enda, i og med at vi er så få, også blir det jo artig å "kontaktannonsere" for noe så teit :D

 

 

Ps. Du burde ikke være epileptiker, pedofil, hæslig eller "bossy", og heller ikke nedlatende og voldelig :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...