Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Strøm problem(vil jeg tro)


Anbefalte innlegg

Jeg har en PC som har funket helt ok i to(tror jeg) år nå. Men for noen uker siden begynte et problem som jeg ikke forstår noe av og heller ikke vet hva jeg skal gjøre med.

 

Jeg satt og spilte(som vanlig) da skjermen plustelig slo seg av, mens lyset på PCen enda var på. Jeg kunne ikke gjøre noe som helst(det var bare svart), og jeg holdt inne strømknappen i 5 sek slik at den slo seg av. Når dette hadde hendt prøvde jeg å skru på PCen igjen, noe som ikke funket i det hele tatt. Dermed ble jeg litt surken og gikk vekk en tur. Når jeg kom tilbake en stund etter(10 min kanskje) ville jeg prøve å finne problemet, men da kom plustselig PCen på som vanlig. Deretter funket den normalt en stund.

 

Men så skjedde akkurat det samme igjen og igjen(til forskjellige tidspunkt: dvs når jeg spilte, startet windwos eller andre program). I går skjedde det også igjen, og ble av i flere timer denne gangen. Men jeg fikk den på noen få minutter idag, før det skjedde igjen. Jeg har hatt oppe alt nå, tadd ut og inn kort og sjekket start og reset knapp, og alt ser normalt ut. Jeg har rett og slett ingen anelse hva som egentlig feiler.

 

Spec:

AMD 2600+

Radeon 9500+ pro

Seagate barracuda 120gb*2

Asus A7N8X Deluxe

Chieftec medium cabinet med 360W strømforsyning

Windows XP med SP1 installert

 

Har sjekket alle ledninger, alle viftene går rundt når jeg får den på. :cry:

Endret av tajto
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ser ut som det var PSU som hadde gått til f*** på en eller annen måte... ganske kjipt, er faktisk andre gang jeg skifter... men første gangen dyttet jeg på Volt knappen... husk alle gutter og jenter... ikke ta over den røde knappen uten å vite hva du gjør :yes:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...