Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Innlevering i informatikk......


Anbefalte innlegg

Hei.

Jeg har en informatikk innlevering til mandagen og jeg lurte på om noen kunne hjelpe meg (har litt liten peiling på data).

 

ok, oppgavenn lyder slik:

 

Tenk deg at du skal begynne på ingeniørstudiet på høyskolen når du er ferdig med videregående skole. Forutsett at du ikke har bærbar datamaskin, men vil kjøpe en før du starter på studiet. Maskinen skal benyttes både hjemme og på skolen til å løse de ulike arbeidsoppgavene du får.

Annonse

Du er interessert i å få tak i en maskin som er så billig som mulig, men den må selvsagt være fornuftig dimensjonert og utstyrt for å kunne brukes til de oppgavene du får i studiet.

Mange studenter bytter av og til ut sine bærbare datamaskinerk, og derfor er det sannsynlig at det er brukte maskiner å få kjøpt. Siden høyskolen har mange ulike utdanningstilbud, har ulike studenter svært varierende utstyrte datamaskiner. Du kan derfor ikke gå ut fra at du kan kjøpe hva som helst fra andre studenter.

Høyskolen har en vanlig oppslagstavle der alle studentene fritt kan sette opp kjøps og salgsannonser. De har også en digital oppslagstavle - et nettsted der studenter kan legge inn sine annonser og kunngjøringer i form av en nettside.

 

* Bruk et dataprogram til å lage en annonse på et vanlig A4-ark, eller lag en nettside. Du skal annonsere etter en brukt, bærbar datamaskin. I annonsen skal det gå fram hvilke programvarer du ønsker skal finnes på maskinen, hvilke tekniske spesifikasjoner du mener den minst bør ha, og hvilke utstyrskomponenter du ønsker skal følge med maskinen. Kravene skal bare være tilpasset behovet i studiet, ikke eventuelle andre, private ønsker. Legg inn egne forutsetninger derson du mener det er nødvendig.

 

* Skriv et tekstdokument der du begrunner spesifikasjonenene i annonsen

 

-- > Jeg tenker at det for holde med bare å skrive en annonse i word - ikke no internettsidegreier. Jeg takker på forhånd for all hjelp

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lite å tjene på i forhold til batterivarighet. Kjøper du en brukt så vil du sannsynligvis få et batteri som er meget svakt og et nytt koster minimum 1000,- La oss si at en brukt P3 bærbar koster 5k,- og da blir du sittende med en årgammel PC med dårlig batterikapasitet til 5k/6k.

 

Kjøper du en Celeron M bærbar får du en helt ok pc til 7k inkl OS. Vil du ha bedre ytelse kan du klare å skaffe en Pentium M til 9k.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...