Gå til innhold

Icy box Serial ATA --> Serial ATA?


Anbefalte innlegg

Jeg har kjøpt en Icy Box som passer til S-ATA-harddisker. Problemet er at den har en S-ATA kabel som skal koples til datamaskinen også. Det kan umulig være ment at jeg skal kjøpe en ekstern harddisk som må koples til internt. Hele konseptet med en ekstern harddisk blir da illusorisk.

 

Icy Box'n: http://www.mpx.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=45071

 

Jeg har lett rundt på de fleste nettbutikkene etter en kontroller som skal gi mulighet for å kople til en ekstern S-ATA enhet, men kan ikke finne det. Er det noen som vet råd?

 

Et annet spørsmål gjelder kjøling av interne harddisker. Jeg har et Dell kabinett, med plass til lite, og få muligheter til å sette inn kjøling. Jeg fant imidlertid denne http://www.psdata.no/ps.asp?it=97523&mlevel=011600 på ps-data. Er det noen som har prøvd denne og kan anbefale den til trange kabinett? Dersom ikke, vil andre forslag blir verdsatt, idet den ene harddisken min kortsluttet nå, antageligvis pga. av varme.

:dribble:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-10579

Du får kjøpt braketter som fester i en ledig slot bak på kabinettet, som lar deg koble eksterne SATA-enheter til intern port.

 

http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=122745&cks=PRL

 

B11 er en slik du trenger.

 

Et lite hint, last ned og les manualer på ting _før_ du kjøper de, så slipper du overraskelser, eller irriterende ventetid på ekstra deler ;)

Endret av Slettet-10579
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...