Gå til innhold

Hovedkort med digital lyd, Socket A


bomex

Anbefalte innlegg

Hei!

Har akkurat kjøpt "ny" forsterker (Denon AVR-3802), og driver og skal mekke hjemmekino... Bruker PC'en som DVD-spiller, men mangler en del på lyden... Er på utkikk etter enten HK med optisk/koaksial utgang, eller et internt/eksternt lydkort med samme utganger... Anbefalinger?

 

Lydkort hadde kanskje vært best, siden det ikke trenger å fornyes riktig så ofte som et HK...?

 

Har hatt ASUS A7N8X-Deluxe E, men siden det plutselig ikke ville fungere lenger (ikke gjort NOE med maskina) er jeg ikke helt sikker på om jeg har lyst på et til...

Må ha S-ATA og AGP

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

dersom du vil ha en rimelig løsning så kan du gå for: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=122106&cks=PRL

 

ettesom du skal bruke digital lyd og ( DD eller DTS ) så har det ikke noe å si hva slags lydkort du bruker, da det eneste kortet skal gjøre er å sende lyden gjennom kortet uten å behandle den.

 

Dette kortet har optisk utgang (TOS) det eneste kortet jeg vet om som har spdif (coax) er M-Audio http://www.itreviews.co.uk/h405-m-audio-re...card-review.htm

 

Så slik jeg forstår det så holder det lenge å kjøpe ett gainward lydkort, bruker det selv og er meget fornøyd. å kjøpte ett nf7s 2.0 vil etter min mening være borkasta penger, da du får et ganske "gammelt" kort, eller det får du uansett når du skal ha støtte for socket A.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...