Gå til innhold

Tråden om MMA (Ufc, Pride, K-1, Shoto)


Anbefalte innlegg

Fedor er virkelig den siste keiser, for det er ingen som kan måle seg med ham når det kommer til resultater i HW. Jeg kan til nød være enig i at det i dag er tvil om han faktisk er best, men det er bare fordi han viste svakhet mot Werdum. Og hadde han trent litt sub defence så hadde han aldri havnet i den situasjonen.

Er egentlig litt utrolig å si dette om Fedor, men han så ut som en rookie i den fighten. Og grunnen er rett og slett at han ikke har treningspartnere som kan utvikle han. Han burde slått seg sammen med Frank Mir, de 2 kunne lært litt av hverandre.

 

Problemet til Fedor er vel at han skal leve opp til navnet og ikke skal vise svakhet. For det er ikke tvil om at det er en del hype og mystikk rundt den mannen, og han gjør ikke noe for å fjerne noe av mystikken for å si det slik.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Han er soleklart tidenes beste HW, men har de siste par årene oppført seg tidvis hodeløst i fler kamper. Han har overlevd på sinnsvake reflekser og uovertruffen mobilitet, men før eller senere - som mot Werdum - går det ofte galt.

 

Du har et godt poeng ang treningspartnere. Da Fedor var på sitt beste kunne han pushes av både en sulten bror og en kompetent Zentsov i tillegg til en fantastisk sambotrener i Voronov. Nå er ikke muligheten til utvikling til stede på samme måte.

Lenke til kommentar

Holy shit.. Er det noen som har sett på ufc 122 kortet. Når jeg trudde dem ikke kunne sette sammen et værre kort så kommer dette. Jeg bare gapte da jeg så det..

 

Jepp, veldig svake greier........... Skulle tro "verdens beste" MMA organisasjon skulle klare å komme med bedre greier enn det der altså........

Lenke til kommentar

Hmm, vet ikke helt om Kosh var seriøs eller? Uansett er fyren skikkelig dårlig på trash-talk. Det så faktisk ut som det kokte over, dog litt usikker på om det bare var skuespill. Dem hadde jo en bra tone i garderoben.

Er så jeg vil si Kosh er epic dårlig på trash-talk. Klarer ikke å finne noen som er verre.. Repetere, reparere og atter repetere, for så å klikke fordi han ikke taklet at noen svarte ham.

Lenke til kommentar

Kos ble jo eid av han medicen. Syntes det var dritmorsomt. Spesielt når det er Koscheck som begynner å snakke trash, og så blir han driteid av medicen som faktisk er mye bedre på å snakke drit enn Koscheck. Ganske latterlig utgangspunkt å mobbe en medic for å være en "male nurse". For det første er han ikke det, for det andre er det ikke 1950.

 

Uansett hadde medicen noen bra replikker som: "What's the last thing you accomplished in life? How to fake a knee?."

Lenke til kommentar

ja,ja,ja....122 var ikke værst i det hele tatt. Mye bra og spennende fighter. Godt bevis på at det ikke er navna som gjør korta gode ! Ikke feil å sitte på 3 rad ved prep point heller ! ;-)

 

UFC 122

 

 

hmm, det var ikke et totalt rævva event, men det var mange kjedelige fights. Litt lei av Rogan fortelle oss at clinchen er en del av MMA og at dem godt kan gå 5 runder og kun stå i clinch.

Mest spennende fighteren var Karlos Vemola, får han litt trening i å unngå subs så kan han bli bra..

 

Personlig håper jeg mange av disse fighterne forsvinner nå da WEC blir en del av UFC. Og om dere fikk med dere WEC 52, DET VAR ET BRA EVENT!

"Fight of the year" var vel der.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...