Gå til innhold

Eksternt SATA HD kabinett.


Anbefalte innlegg

Noken som har peiling på kor det er mulig å finne tak i eit eksternt HD kabinett eg kan sette ein SATA disk i, for tilkopling på USB2 og Firewire? Trur snart eg har tråla gjennom dei fleste nettbutikkar i landet, og virkar håplaust å finne noke. Finn KUN for vanlig IDE disk. Heilt utrulig om det ikkje finst for SATA diskar og...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nettopp snakka med Komplett, og ifølge han eg snakte med eksisterar det rett og slett ikkje eksterne SATA kabinett for tilkopling på USB2/Firewire.

Det var stor pågang etter slikt sa han, så synst det er veldig merkelig det ikkje eksisterar noke slikt. Gidd i alle fall ikkje kjøpe IDE disk og kabinett no. Det er i alle fall ikkje framtidsretta.

 

Finst liknande produkt frå HighPoint til SATA disk, men desse skal jo koplas til eksternt på ein PCI SATA kontroller. Og då må det jo være same mulighet for tilkopling på andre maskiner og om disken skal koplast til eksternt. Så får vel berre finne meg i å kople til disken internt inntil det dukkar opp eksterne SATA kabinett, om det noken gang gjere det. :no:

Lenke til kommentar
lag en ektern s-ata tilkobling bak på kabbinettet....

Vil fortsatt være like låst til EI maskin på same måten som eg vil være med HighPoint produkt. Med mindre eg lagar til same løysing på andre maskiner og.

 

Poenget var at eg ville ha ein SATA disk i eit eksternt SATA kabinett, slik at eg kunne kople den på USB2 eller Firewire, på same måten som eksterne IDE kabinett. Dermed kan eg berre ta med meg kabinettet og kople på nesten kva maskin det måtte være, så lenge det er USB/Firewire tilkopling. Den muligheta er ikkje til stede med Highpoint eller ekstern mod.

Lenke til kommentar

Har alle like forbanna store problem med å forstå eller?

 

Eg skulle ha eit EKSTERNT harddiskkabinett, identisk med alle mulige andre eksterne harddiskakabinett for IDE for tilkopling på USB2/Firewire. MEN, for SATA. IKKJE intern flyttbar HD-ramme, IKKJE HighPiont produkt, der eg MÅ ha eit PCI kort (SATA kontroller med ekstern tilkopling) i maskina for å kople den på, og IKKJE Icybox som også er for tilkopling på ekstern SATA tilkopling. Hjelper meg lite å ha ein ekstern harddisk når den berre kan koplas til på ekstern SATA tilkopling, og andre maskiner enn mi eiga ikkje har dette. Poenget var at den skulle koplas til på USB2/Firewire. Men akkurat dette eksisterte MERKELIG NOKK IKKJE ifølge han eg snakka med på Komplett.

 

Starta tråden før eg fann ut dette for å høyre om noken andre hadde klart å finne eit slikt kabinett. Men eksisterar det ikkje (endå i alle fall) så er det ikkje masse vits å finne det noken plass heller.

 

Punktum finale.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...