Gå til innhold

sørsmål om ce


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

har sjekket ut c.e' en den er nice, og den er ikke noe dyr samme prisen som et x-box\ps2 spill, jeg tenker vel dere som sa at den var dyr, eier en ps2 eller x-box Gc ech.. Så da går jeg ut ifra dere kjøper spill av og til, til dem..

 

Så da blir det litt stusselig å si at det er dyrt, med tanke på inholdet er den verdt 1500 lett,, på ebay går disse for, alt fra 1600 til det meste jeg har sett som er nesten 5 tusen kr..

 

Da snakker man dyrt..

 

glemte noe...

Ce har også en symbolsk verdi for oss wc fans, og det fører til at den er prisløs, med usle 75000 kopier og i tilleg til at det blir aldri laget flere noensinne( i følge blizard da) så vil jeg si at hvis du hadde muligheten for å få tak i en, men pga en lusen 100 lapp så følte dere at den var for dyr, idiotisk sier jeg,, men derimot hvis du ikke visste om noen ce før nå eller for kort tid siden, så er du tilgitt pga sjansen for å få tak i en ce nå er svært liten, men du kan fortsatt få tak i en i lokale forretninger, jeg var så heldig å få tak i en ,for bare en knapp 2 ukers tid, det er det jeg kaller heldig :-)

 

men anyways, å påstå at den er ikke verdt pengene er som å påstå at jorden er Trekantet...

Endret av ZeroFlameX
Lenke til kommentar

#3: Unødvendig quoting samt dårlig bruk av emnefeltet blir sett på som upassende, og kan bli sensurert eller endret av moderatorer. Overdrevet bruk av såkalt SMS-språk, utropstegn/spørsmålstegn osv. og forkortelser skal unngås. Et hvert forsøk på å omgå tre-ords-regelen på forumet vil også bli slått kraftig ned på.

 

#12: Signaturer skal ikke inneholde noe ut over ren tekst og BbCode. Det er ikke tillatt med HTML-kode eller bilder i signatur. Maksimal lengde på signatur skal ikke overstige 4 linjer, og det er påkrevd å bruke for å begrense størrelsen.

 

ce? :dontgetit:

og 8 linjers signatur..

 

Stenges grunnet dårlig bruk av emnefeltet, se og på dette som et stort hint om at signaturen din er alt for lang.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...