Gå til innhold

Krav med USB2.0 for overføring til iRiver iFP799T?


Anbefalte innlegg

Siden maskinen min stammer fra antikken, så har jeg ikke USB 2.0, er vel heller USB 1.1 jeg har... Det jeg lurte på er om det går an å bruke en USB 2.0 enhet selv om hovedkortet mitt ikke støtter dette. Litt kjedelig å sitte med en MP3-spiller uten å få overført filene til denne.

Har en ny printer som egentlig er ment å bruke overføring via USB 2.0, og denne fungerer fint, selv om det sikker går vesentlig tregere med overføring enn det ville gjort dersom jeg hadde USB 2.0.

Leste et sted at det var en bruker som mente at for å overføre filer til iFP799T, så måtte du ha hovedkort som støttet USB 2.0. :ermm:

 

Hva må jeg gjøre? Kan jeg bestille spilleren med god samvittighet (bortsett fra den vonde følelsen av å ha brukt alt for mye penger på en liten sak som veier 62g)??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

AskBurle (digger nicket ditt forresten - Agnar Mykle var en bra mann!),

 

USB er bakover kompatibelt, dvs det er fint mulig å bruke en USB 1.1 kobling på en enhet som støtter USB 2.0. Derimot kan det nevnes at overføringshastigheten på en USB 2.0 kobling er ca 40 ganger raskere enn en USB 1.1 kobling, så du kan jo selv tenke deg hvor lang tid det ville ta å overføre MP3 filer til spilleren din... :cry:

 

Har selv kjøpt meg et tilsvarende USB-kort som du har anskaffet deg og det er en glimrende investering. For øyeblikket har jeg koblet til 2 stk WD 250 GB harddisker, en 20 GB iPod og et digital-kamera til dette USB-kortet - Alt fungerer glimrende :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...