Gå til innhold

Raid i WOW, fortell fortell om dine opplevelser


Gjest medlem-19530

Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Klokken 21.00 møtte vi i Ironforge på PvE EN Final Beta 3. Det ble mange flere folk enn forventet. Så etter en tur til Darkshire var vi tilsammen 60 folk fordelt på to raidgrupper. Vi måtte derfor bruke kanalen RAID for å kommunisere. Allerede her startet problemet. Mange folk visste rett og slett ikke hvordan man joinet en kanal. Jaja, tenkte jeg. Skrev at man skulle skrive /join RAID. Det hjalp, men det var nok ikke mange som kom med i kanalen.

 

Videre løp vi ned mot Booty Bay. Det ble avtalt at vi skulle stoppe på brygge og IKKE ta båten når den kom. Båten kom når halve gruppa hadde ankommet brygga. Da gikk selvfølgelig halvparten ombord i båten. Genialt! Nå fikk de varslet Horde om at vi kom. Dette kommer til å ende i fiasko, tenkte jeg.

 

Videre ankom vi til slutt Ratchet. Nok en regroup, men det viste seg å være vanskelig. Folk løp mot Crossroads. Vi gav uttrykkelig beskjed på _ALLE_ mulige kanaler om at INGEN måtte nærme seg Crossroads.

 

20% av raidet på 70 løp inn i Crossroads, så ut igjen sammen med en rekke vakter (som vi måtte slite lenge med å ta) og en del Horde-folk. Vi ble overbemannet og hadde 0 sjanse. Raidet ble oppløst.

 

Hva jeg lærte av raidet:

- WoW kan kræsje

- 40% av Alliance-folka forstår ikke engelsk/tar ikke imot kommandoer/flyr solo på raid/løper inn i fiendtlige byer uten å få kommando om det.

- Horde er mye mer strukturert og INGEN løp solo. Alle samarbiedet og gikk i gruppe.

 

Screenshots har dere her:

http://wow.jungelen.net/raid/

 

(Tok ikke mange bilder av selve kampen, da det viste seg å bli en tragisk affære for mitt (og andre seriøse folks) vedkommende.)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har vært med på 3 raids. 2 bra, og et usannsynlig dårlig et. Det er den historien jeg velger å fortelle. Dette skjedde under den amerikanske Final Beta.

 

Det hele begynte med at folk løp rundt og maste om raid ansamling ved Sentinell Hill (eller hva det stedet heter). Ca 1 time etter jeg hadde blitt med i raid gruppen, så begynte vi å gå.

 

Vi gikk alle til den Aliance byen i wetlands, hvor vi skulle ta en båt. Det dumme var at han som ledet, ikke visste hvilken båt, så det endte med at folk gikk på feil båt. Jeg for min del klarte å drite på meg, slik at jeg havnet i vannet, og måtte vente på neste båt (litt hell i uhell, siden det var feil båt), og mange hadde tydeligvis meg på follow, så de havnet også i vannet. Halvparten i vannet, andre halvparten på feil båt.

 

Da de som hadde tatt feil båt, kom tilbake, så hadde ikke halvparten av den halvparten som ble igjen fått med seg at det var feil på, så de stupte på den båten som kom. Halve raidgruppa gikk av båten, mens 1/4 av raidgruppa gikk på. Alle sto da på brygga og gaulte med store bokstaver at de måtte pelle seg av båten. Da båten reiste, tok den sikkert med seg 3 stykker fra gruppa vår.

 

Da vi endelig klarte å komme oss på riktig båt, og komme oss over på andre si (Kalimdor), var da det ble VIRKLIG irriterende.

 

Med en gang folk hoppet av båten, så bare turte de på. De fleste hadde ikke vært der før, så de bare fulgte etter han/hun som gikk fremst. Det dumme var at han/hun som gikk fremst, ikke visste om det chatte-vinduet nede til høyre. Så når vi måtte stoppe og regroupe, så bare beinte den fremste gruppen videre. Det var ikke snakk om å stoppe og slosst noe heller. Neida! Bare beine på i all evighet. Jeg måtte jo bare prøve å henge meg på, siden det å ture rundt alene som dverg priest i Kalimdor ikke er så sundt for helsen. Da jeg ble drept av en NPC vakt som løp tilbake til plassen sin (han hadde jaktet langt og lengre enn langt etter den fremste gruppen), så ble jeg skikkelig forbanna, og heartstonet tilbake til Lock Modan.

 

Raid for teh win :w00t:

Endret av Masse
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Nei man må ikke være på en PVP server for å raide. Det er like mange Raids på PvE serverne. Litt dumt at det har blitt slik at så mange tror det ikke er PvP på PvE serverne. Den eneste praktiske forskjellen imo er jo at på PvE så slipper man å bli nedsablet bakfra mens man feks står og fisker av en kar som er 30 lvl over deg hehe, (populært kalt ganking). På PvE servere er det gjerne slik at noen begynner å rope "Lets Raid x location guys, come on =)", eller noe i den dur. Så samles de interesserte og man drar i vei. Man kommuniserer gjerne på Raid kanalen (/j raid). Så kommer man feks til Crossroads og da er det gjerne en som åpner ballet ved å klinke til en vakt, da blir han flagget som PvP og alle kan angripe han. De som angriper blir også selvfølgelig flagget som PvP og snøballen begynner å rulle.

 

Så værsåsnill folkens, ikke tro at det ikke er PvP på en PvE server. Eneste forskjellen er at man kan velge når man vil være med på PvP og man slipper all den fukins gankinga. Jeg har prøvd å spille både på PvP og PvE servere og ærlig talt skjønner jeg meg ikke på de som foretrekker PvP. Det kan være at jeg ikke helt ser sjarmen med ganking men typisk PvP opplevelse på en PvP server er at noen få blir helt overkjørt av veldig mange som ofte er mye høyere lvl. På PvE derimot starter jo typisk ikke kampen før man i samlet tropp har ankommet målet. Så flagger man og på tettsteder blir det jo ofte riktig så underholdende små slag. Ser man at fightingen foregår med feks mange lvl 30 folk og man selv bare er lvl 10 kan man jo bare sette seg ned og se på showet eller fortsette med sin business uten irriterende corpse runs som følge av at man kom i veien for en sinna fiende. Akkurat slik det bør være spør du meg :D

 

PvE! :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...