Gå til innhold

KirkeLAN - Ikke la navnet skremme


Anbefalte innlegg

KirkeLAN er ett dataparty i sin helt egen sjanger. Vi holder til i Olsvik Kirke sin kjeller hvor vi har plass til 70 personer.

Vi har mange ganger tidligere arrangert LAN i kirkekjelleren med stor suksess og sosiale aktiviteter. KirkeLAN er lite, og på den måten blir det mer sosialt, man får sjangsen til å bli kjent med alle man vil bli kjent med, og dermed enda mer sosial moro.

 

Det vil bli avholdt konkurranser i de mest populære nettverks spillene, samt aktivtetskompoer. Det blir også rigget opp storskjerm hvor det vil bli vist musikkvideoer, info, samt annen underholdning. Som du gjerne har lest i reglene er det ikke lov å ha med egne høyttallere, dette er fordi det vil bli rigget opp annlegg i lokalet hvor crew vil styre lyd, og det vil som oftest bli spilt musikk, så det behovet burde hvert dekket.

 

Prisen for kirkeLAN er 100kr, og med tanke på alt du får igjen for pengene er dette en liten pris å betale for så mye moro.

 

Sjekk ut www.kirkelan.now.nu

 

Tenshi

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kjapp titt på google, sa meg at det party-navnet allerede er tatt i bruk. KirkeLAN.net.

 

Kan være en fordel å sjekke om noen andre har brukt navnet før dere tar det i bruk.

 

Mvh

Lars Åge Kamfjord

Net-Admin @ KirkeLAN 1 og 2

 

-

 

vet allerede om kirkeLAN.net da, men er på andre siden av landet, dessuten har kirkeLAN eksistert LENGE før kirkelan.net, dette er vel 8 eller 9 gangen vi har det....

 

Tenshi

auda ;D

 

Ta eget råd laaknor ? :p

Endret av AmmO
Lenke til kommentar

Da har jeg noen oppdateringer.

 

Vi har fått flere sponsorer slik at vi kan kjøre ett supert nettverk og ha de feteste premiene til compoer, følgende sponser faktisk kirkeLAN:

- Datakjeden Bergen (www.datakjeden.no)

- NextGenTel (www.ngt.no)

- Platon Musikk

- Vivendi Universal Games (www.vu-games.com)

 

Vi har også nå fått opp registrering på webisdene våres, så for de som kunne tenke seg å komme så er det bare å begynne å melde seg på, sjekk ut www.kirkelan.now.nu :)

 

Tenshi

 

EDIT: Takk til laaknor som har laget ett supert registrerings-system...

Endret av Tenshi
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Weee...det er søndag og LANet begynner "nesten" for min del. Holder på å pakke den lange huskelisten min nå ( http://www.gamesfreak.net/kirkelan/viewtopic.php?t=31 ) også skal jeg og nesten resten av crew opp for å rigge hele lokalet, sette opp LAN og WLAN, konfiguere alt sammen og hele pakken. Og har vi tid til overs, ja da er det SingStar for full hals ( http://www.gamesfreak.net/kirkelan/viewtopic.php?t=29 )

 

Tenshi

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...