Gå til innhold

hjelp til å posisjonere flere bokser i en div


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg lager en ny tråd da den andre er ganske lang.

 

Det jeg trenger hjelp til er å lage en boks under menyen. (innloggings boks) Problemet er at menyen min er posisjonert med å bruke position; absolute. Hvis jeg har en boks under menyen, så blir ikke denne login boksen "flyttet" når du åpner nok undermenyer. Menyen går over login boksen da. Jeg har prøvd med en

.clear {
 height: 1px;
 overflow: hidden;
 clear: both;
 display: block !important;
 display: none;
}

i mellom menyen og login diven, men menyen gikk over login boksen da også. Footeren ser heller ikke ut som den blir påvirket av høyden på menyen. Hvordan kan jeg fikse dette? Hvis noen har noen gode eksempler på css oppsett med mange forskjellige bokser i en og samme div (både på høyre og venstre side), så er det fint om noen kunne vise meg.

 

link til html-fil

link til css-fil

Endret av Garreth
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg prøvde å sette login boksen i samme div som menyen (altså #left) men da "arver" login boksen bakgrunnsfargen og størrelse av #left. Jeg vil at det skal se ut som en helt egen boks. Det hadde fungert fint om det hadde vært mulig å ha 3 forskjellige borders. Kan vel kanskje fake det med et bakgrunns bilde?

 

Men dette gjør ikke noe med problemet med at footeren ikke flyttes nedover når menyen vokser seg lenger enn selve innholdet på siden.

 

Edit:

 

Hvis jeg legger login i en helt egen div, så klarer jeg ikke å plassere login under menyen og samtidig få innholdet ved siden av menyen.

Endret av Garreth
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...