Gå til innhold

hvordan regjøre lcd-skjerm?


PoL-E

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lurer på om slike lufttrykksflasker er no gunstig til å blåse av støv fra skjermen. Er det krise hvis det plutselig skulle komme ut is som legger seg på skjermen? Blir ikke no værre enn vanlig funktighet det? Liker ikke ta på skjermene mine så mye. Ekkelt med striper etter kluter og slikt

Lenke til kommentar

Hvordan man skal rengjøre en skjerm, fra Dahle's store LCD guide :)

 

Rengjøring

 

Hvordan skal man rengjøre LCD-skjermen sin? Svaret er enkelt og billig: Mikrofiberklut. Denne kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker for en billig penge. Fukt den gjerne med litt vann. Dette tar de fleste flekker. Og puss over skjermen med varsomhet.

 

Husk da at microfiber finner du i ulike typer, og du skal selvfølgelig bruke den som er finest. Det egner seg dårlig å dra over skjermen med microfiberkluten du bruker å vaske gulvet med.

 

Når det gjelder renhold av skjermen vil vi rette advarsel til samtlige som skal rengjøre alle typer skjermer, også TV-skjermer: SPRUT ALDRI en form for væske direkte på skjermen. Innen du rekker å tørke av, har noe av væsken begynt å renne ned mellom skjermen og rammen rundt. Som oftest skjer det ingenting der og da, men på sikt kan dette ødelegge skjermen. Sprut derfor alltid på papiret eller kluten først.

 

Unngå kjemikaler av ulik type, dette er ikke bra for skjermen. Har du virkelig vanskelige flekker som ikke går bort, kan du kjøpe skjermrens hos de ulike webshoppene eller rådføre deg med en optiker med tanke på brillerens. Men dette er ofte dyrt og unødvendig.

 

Til opplysning bruker undertegnede selv bomullspads (slike jenter bruker å fjerne sminke med - da disse er lett tilgjengelige grunnet samboer) lett fuktet i vann.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...