Gå til innhold

SB Audigy2 ZS Driver


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Eg har eit poblem med ein pc som eg har. Det står eit SoundBlaster Audigy 2 ZS kort i den. Den kjøyre på ein Windows XP Home Ed. platform.

 

Windows har ikkje klart å installere driverane til korte skikkeleg, og eg har ikkje driverane til kortet på cd.

Det neste logiske steget var å finne drivera frå www.creative.com

Men nei, :no: Det var jo håplaust å finne dei rette driverane. Kvar drivar eg lasta ned sa at den ikkje fant noko Audiogy2 system på min pc.

 

Noko anna som fanga mi oppmerksemd var at det ikkje låg ein einaste "original" driver på Creative sine sider. Der var berre oppdateringar til eksisterande drivarar.

Det stod noko om "vil du ha installsjons cd" greier som var som å tolke at dei kunne sende deg driverane, dersom du betalte for det.

 

Det skulle vel ikkje vere nokon som veit kvar eg kan finne drivera til ZS kortet?

Eg står her litt makteslaus, og utan lyd :cry:

 

All hjelp blir sett på med glede

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det er Creatives policy å ikke legge ut drivere på nettet. Du må ha CDen som kom med kortet. (Siden kan du riktignok oppdatere driverne fra Creatives hjemmesider).

Hæ? Jeg har da flere ganger lastet ned drivere for Creative sine lydkort på nye installasjoner av Windows... Og, ja, på Creative sine egne sider...

Lenke til kommentar

med unntak av at denne er så forferdelig at den kun støttes av internet explorer, så gir den kun noe "digital rights management" da jeg allerede har selve driveren.

 

Dette er et syyykt selskap som ikke legger ut thx-utils og annet man trenger for å stille inn posisjoner på høytalerne etc. Selv om det bør forventes at alle har en fungerende cd-rom(noe jeg ikke har), burde de ikke ta høyde for at folk klarer å ta vare på alt søppelet som følger med i eska(les: drivercd)

Lenke til kommentar

Når sluttet de å legge ut disse tingene? Jeg er 100% sikker på at jeg har hentet alt jeg trenger av programvare og drivere til SB kort på de sidene før.

 

...og jeg har et eldre Audigy 2 kort (uten drivere) jeg skal installere i min nye maskin...

Endret av Toa
Lenke til kommentar

Jeg vet det er en vei utenom, fordi da jeg kjøpte et sånt kort av en venn så instalerte han det for meg...skal ligge drivere i windows som funker å bruke å kjøre oppdateringer på.

Add hardware, la windows finne drivere, åså laste ned rett oppdateringer...? vi ble litt plaget men det tror jeg bare var å finne rett oppdatering som var problemet.

 

Har ikke orket å prøve etter siste reinstalasjon siden jeg har onboard.

Lenke til kommentar

tja, jeg savner fortsatt programvaren for å kunne flytte høytalerne rundt på slikt minikart i forhold til hvor de fysisk er plassert. Jeg trenger å få oppjustert lyden på bakhøytalerne da disse står betydelig lengre unna meg enn fronthøytalerne.

 

Jeg husker at creative tidligere hadde både driver, og et driverinnstallasjonsprogram, og uten begge kom man ingen vei, man måtte vel til tider også ha en tredje fil. Utils kan jeg ikke huske det var noe problem med før, det var bare en enkelt fil.

 

Ser ut som jeg må krype til korset og feilsøke dvd-rom'en :(

Når man jobber på helpdesk, så hater man mer og mer de dataproblemene man får hjemme......

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...