Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

hvorfor funker nettet, men ikke MIRC, P2P og Steam


Anbefalte innlegg

ok, så nettet mitt funker, MSN og nettsider funkerer utmerket, men ingen p2p program, Steam og MIRC fungerer.. det simpelten bare vil ikke "connecte".. jeg har scannet maskina med AdAware, Spybot, Housecall.. housecall fant 2 viruser: TROJ MSLAGENT.A and WORM R BOT.GEN.. men jeg tror ikke de er grunnen til dette.. jeg har prøvd å "disable" XP Firewall.. jeg har Online ADSL 1024/128 og har tatt speedtest og det funker som det skal...

 

hva kan være galt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Regner med at linja di ikke krever en proxy server?

Slik at webleseren din er satt opp med proxy, men ikke det andre du prøver?

har jo hatt maskina i 1 år nå.. og har aldri vært borti noe lignende.. PLUTSELIG funker bare nettet og MSN.. (prøver å fjerne virus)

 

kan du forklare det proxy serveren litt nærmere og hvordan jeg justerer det?

 

takk for rask hjelp!

Lenke til kommentar
Sjekk om du har 3. parts firewall (norton, norman, mm) i tillegg til XP firewall. Er det lenge siden du innstalerte windows

ingen andre firewalls... reinstallerte for 4 mnd siden.. kan være at problemet dukket opp etter at jeg tok en AdAware scan.. (var lenge siden, fant 144)

Lenke til kommentar
Hvis en litt ivrig Ad-aware har slettet P2P-protokoller e.l. er det ikke rart det ikke virker.. :)

er det noe man kan gjøre for å reparere det.. uten å reinstallere?

Hvis det er feks Kazaa kan du velge instal fila og markere Repair og Kazaa vill bli "fiksa". Eller den vill instalere det spywayreen den trenger for å funke... Denne spywaren blir sletta av programer som Adaware når de kjøres. Det du burde gjøre i stedet er å kjøre Kazza Light ( uten spyware ) eller etter min mening drite is Kazza å kjøre Shareaza ( som ikke inneholder spyware ) istedet.

 

Når det gjelder de andre programene så kan det hende at, for en eller annen grunn, blokerer pcen din de portene de bruker. Explorer feks bruker port 80 osv...

En måte jeg løste mitt problem når jeg fikk et liggnende, skjedde da et internett spill krasja og pcen blocka progamet etter det, var å laste inn ZoneAlarm ( gratis firewall) og velge den til "learning mode", som betyr den åpnet alle porter med filer som "jeg" startet, kjørte spillet igjen hvor Alarmzone åpnet porten... igjen.

Når jeg hadde åpnet alle de programene/portene de gjalt slo jeg av alarmzone, dette da det ikke er særlig sikkert å ha en firewall i "learning mode" 24/7. Slo så på windows firewall og norton antiVirus igjen.

 

Kan være lurt å reboote å teste at portene ikke lukker seg igjen. Jeg vill også legge til at dette er bare hvordan jeg løste problemet at enkelte porter, for meg, uforklarlig lukket seg.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

jeg også har samme problemet. MSN , iexplorer osv virker.

men ikke steam ( cs ) , mIRC , ventrilo. eller andre gaming programm.

det kommer bare feilmeldinger som "couldnt connect to steam network" , "couldnt connect to the server" , "couldnt connect" bla bla bla.

 

noen som kan hjelpe meg , eller vet hva som er problemet ?

 

takk på forhand.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...