Gå til innhold

Gainward gf4ti4400 vs. Microstar gf4ti4600


Anbefalte innlegg

Ser på pris guiden at disse har en tilnærmet lik pris.... Føler Gainward er en litt mer "solid" leverandør vs. Microstar. Hvilket av disse kortene vil gi mest for pengene ?? Tatt i betraktinig at 4400 kan klokkes til 4600, vil vel kanskje 4400 gi mest for pengene (da den er 128 MB og)....

 

Noen synspunkter på saken ??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Du må huske at msi ti 4600 kan overklokkes oxo, så ytelsen vil uansett bli bedre med msi kortet. Dessuten har msi ti 4600 scoret bra på tester, veldig bra i noen...

Begge kort er ikke av de mest stillegående, er det dette du er på jakt etter så anbefaler jeg abit siluro gf4 ti 4400 eller 4600, dette kortet er svært stillegående og har en nydelig kjøling:)

Men selvfølgelig er gainward "golden sample" holdt for å være det "store" kortet man bør kjøpe....

Du får vel gjøre et valg, kanskje kan du skrive hva dine krav til kortet er... er det bare ytelse eller er det oxo lydnivå, tv-ut-inn, overklokkingsmuligheter osv??

Lenke til kommentar

Hei, skal ha nytt skjermkort selv, visste ikke at Siluro er mer stillegående enn andre kort, og når jeg fant et 4400 til bare i overkant av 2 lapper er saken klar (bygger en stillegående PC), takk for tipset! :smile:

 

(fant det hos databutikken.com)

 

 

PS* Sorry at jeg bidro til en OT tråd..

 

[ Denne Melding var redigert av: Hidden på 2002-06-10 16:43 ]

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...