Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

ukjent problem med router


Anbefalte innlegg

Har hatt en 3com router i lengre tid nå, og problemet har jeg hatt siden starten. Etter en stund ruteren har stått på må jeg slå den av og på ellers vil internet virke veldig treigt og det lagger i online spill selv om pingen er fin. Når jeg laster ned, for jeg også fullspeed. Begynner å bli frustrert av å slå den av å på hele tiden.

 

Kan dere hjelpe meg med dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det som har skjedd nå, var at jeg klarte å laste ned feil firmware, ikke til den riktige modellen. Jeg gikk inn på ip adressen 192.168.1.1, så ble jeg spurt om passord(jeg husket ikke det gamle). Da måtte jeg resette konfigurasjonene på routeren for at original passord skulle komme tilbake. Når jeg hadde gjort det, prøvde jeg å oppgradere med feil firmware. Det gikk ikke, så nå hadde jeg ikke internett gjennom routeren som ventet på riktig firmware. Da koblet jeg meg direkte gjennom adsl modemet og lastet ned riktig firmware. Så koblet jeg meg tilbake direkte til routeren, men nå får jeg ikke tilkobling med routeren sin ip adresse. Hjelp meg :cry:

Lenke til kommentar

kanskje det er forandret ipadresse på den, prøv med 192.168.0.1. evt sjekk hva din ipadresse blir når du prøver å få adresse fra routeren din og bruk den samme for å koble deg til routeren bare med et 1 tall på slutten. feks hvis din ipadresse fra routeren blir 192.168.7.103 prøver du koble deg til 192.168.7.1. Jeg tror ikke routeren din er ødelagt om du ikke har klart å legge inn feil firmware selvfølgelig

Lenke til kommentar
har en 3com router med model navn 3c855. hva er en konsoll kabel? og hvis routeren er rett og slett herpa, kan dere gi meg noen anbefalinger til en bra og billig 4ports router. har 2048/256 adsl.

Prøv og resete den, ta en kabel mellom Cable/dsl-porten og en av de vanlige TP-porten og sett i strømmen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...