Gå til innhold

Razer diamondback VS Intelli Explorer 4.0


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

har en gratis mus fra hjelepemiddelsentralen som jeg fikk sammen med min toshiba sattelite, musen er av typen azona . optical webmouce, jeg aner ikke vhor få dpi, den har fire taster og et scrolle hjul, men jeg synes den fungerer strålende til cs med sens på tre...

 

har som regel gode stats på fy maps ;) 40 - 10 er ikke sjeldent, jeg tror ikke at musen gjør allverdens, jeg tror det er heller at du må venne deg til musen og føle deg behagelig med den...

 

har hatt lyst på diamondback, før jeg har slitt ut musen på flere områder enn jeg trodde var mulig, men den duger fortsatt ;)

Lenke til kommentar

Har brukt Logitech Dual optical Mouseman i flere år nå og er fortsatt

kjempegodt fornøyd med den. Eg har prøvd både f.eks den Viper musa og Razor Diamondback musa. Eg har tenkt å prøve ut den diamondback musa mer, men den umiddelbare tingen eg legger jo merke til er den enorme fysiske forskjellen.Diamondback musa er hypersensitiv (men ikke så mye som viper) men det synes eg hjelpe lite når den ikke er hverken stabil eller til å stole på i hurtige øyeblikk i spill. Da er du helt avhengig av riktig musmatte tydeligvis.Prøvde diamondback musa med sens altifra 1 til 225 i q3 og den flipper av og til drastisk uansett.selv med 0.01 variabel på m_yaw og m_pitch. Har prøvd diamondback på func musmatte uten å være særlig fornøyd med det. Så da bestilte eg den Razor Exactmat som man sier er den perfekte kompanjong til diamondback'n. Fant kun 3 butikker som hadde denne musmatten på nettet, netshop.no har den bl.a.

Hadde logitech lansert Dual Optical Mouseman i ny utgave med samme passform for oss som ikke har barne hender så hadde eg kjøpt den på flekken..Så håper ryktet om at Logitech skal lansere en ny gaming mus vil være noe lignende mouseman..

 

Noe som eg synes er egentlig mer interessant er om det hjelper å øke

hz'n i windows for usb'n eller om diamondback utnytter den allerede maksimalt. Hadde 500hz satt opp på min logitech og det var fet forskjell.

Problemet vil jo være at er man av typen som konkurrerer på compo maskiner så er jo oppsettet annerledes..trolig..

Lenke til kommentar

gå for Razer du, 4.0 er håpløs til spill i mine øyne, mister jo 1/3 av distansen du skal legge tilbake når man flytter musa i spill... den hopper over frames

 

sitter nu med Razer DB og MS 3.0, DB har bedre presisjon, men i mine øyne er den ikke overdrevent behagelig å sitte å spille fps med i lengden (den er litt vel liten i utforminga og ligger ikke supergodt i hånda) så vil anbefale deg evt. å ha en annen mus som du bruker når du ikke spiller (DB i spill og 3.0 i win f.eks ..sånn jeg har det).

 

bare vær obs på at DB har en sinnsyk følsomhet, du vil nok oppleve å måtte gå igjennom din sens helt fra bunn av igjen siden den er såpass sensitiv som den er, legg til at den er rimelig lett i tillegg så har du spunnet 465º før du vet ordet av det.

 

selv med disse ulempene(?) burde du gå for DB da den er alle andre mus pr. idag suverent overlegel til fps spilling :) (når du er blitt vant til den vel å merke)

 

/daC!

Lenke til kommentar

Slenger meg på korstoget mot ms 4.0. Brukte den før jeg fikk Razer DB til jul. MS var en helt kurant mus, virket fint til spill og alt sånt. Men scrollen.... den ******* scrollen! Hvorfor de har lagd trinnløs scroll til spillemus vil jeg ALDRI forstå..... Men Razer har god og fin scroll, herlig sens og gode knapper. Eneste negativt må vel være sideknappene.... de passet liksom ikke helt inn. Blir for vansklige og bruke i spill.

 

Så lenge leve razer.... Microsoft: spark den personen som valgte trinnløs scroll på MS 4.0, han ødela en egentlig ganske god mus!

Lenke til kommentar

kjøpte en MX1000 i dag, skal bli morsomt å se hvor bra det funker. Var ganske lei av de treige knappene på IE4 musa, dessuten var det litt nysgjerrig med laser :) Håper bare Logitech har fått orden på driverne...

 

Første tanken er at den er noe tung, sidescrollen er noe bedre enn på MSIE4, men synes egentlig dette er noe de kunne spart seg.. også på denne musa. Frem og tilbake knappen er litt liten, men det funker overraskende bra.

Lenke til kommentar

Har prøvd intelli 4.0 og synes den var grei, men har razer diamondback nå, og er meget fornøyd med den. Veldig bra mus, egner seg perfekt for gaming. Veldig nøyaktig presisjon, men sier seg vel selv, og glipper ikke under noen omstendigheter. Er også etter min smak bedre å holde i enn intelli 4.0!

 

Du burde definitivt gå for Razer synes jeg.

Lenke til kommentar

Mht MSIE4 musa mi og de trege knappene må jeg nok ta noe av skylden selv, den gikk rimelig ofte i gulvet(brukte den på den bærbare en liten stund), dvs den kan ha tatt skade av litt røff behandling. 1.1 musa har faktisk tålt enda hardere behandling, så at MS ikke lager kvalitet er bare tull. De fleste produsenter er uheldige med enkelte produkter fra tid til annen.

 

Driverne fra logitech ser ut til å funke veldig bra :) Det eneste som ikke er bra er måten "universal scroll" funker på, dvs når du klikker på scrolleren og drar musen opp/ned. Dette funker bedre med MS sine drivere. Det er heller ikke noe kult lys i laseren(synlig), hadde forventet litt mer Star Wars, menmen det funker veldig bra uansett. Laser klistrmerket bak på musen har også løsnet litt, etter kun en dag :( Ellers er den laget av utrolig bra plast(skikkelig kvalitetsfølelse) og knappene er veldig bra... enda.

Endret av kindings
Lenke til kommentar

Synes personlig at Razer Diamondback har en ganske så "ekkel" form. Har brukt MS 4.0 i vel et halvt år nå og må si at jeg er storfornøyd, og jeg har blitt ganske så vant til denne musa. Så når jeg prøvde Diamondback på en databutikk her i byen ble DB rar å holde i, og når jeg skulle holde musa i handbakken presset lillefingern stadig på knappen på høyresiden av musa. Det kommer vel av at jeg er vant til MS 4.0 som har en noe mer ergonomisk form, og passer bedre i handbakken.

Endret av FosFat
Lenke til kommentar
Hadde det enda vært Intelli..3.0 VS Razor, Razor knuser jo 4.0, rått parti, men 3.0, det var musa si D :p

DB danker 3.0 og mann uten større problemer .. selv jeg som har brukt 3.0 til alt de siste 3 årene foretrekker DB til gaming idag etter å ha brukt den kun i 1 uke.

 

kom over et parti på 5stk 3.0 mus igår, men droppet det siden DB faktisk er mye bedre til spilling (fps).

 

/daC!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...