Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

føler du at du blir behandla bra av ISP?


Anbefalte innlegg

jeg har lenge iritert meg over at min isp mener at de ikke har noen feil i systemet sitt.. jeg har hatt et problemer som har kommet å gått , har bytta ruter og modem flere ganger, men alikevell mener de at det er en feil som bare er hos meg.. det har også vert 3 eller 4 montører her som ikke finner en feil, da de har testa om signalene er sterke nok for å komme frem til sentralen.

hvis de faktisk har problemer så syntes jeg de kan svare det istede for å bortforklare seg på den tåplige måten at jeg ikke har gjort mit for å utbedre feilen, med å si at jeg skal restarte alt utstyr osv. jeg syntes det er urett å betale for en tjeneste jeg ikke får.. før forsvant internett stadig. mit problem nå er att jeg nesten ikke har utlinje.. målt med surfometeret fikk jeg 23 kbit ut som beste resultat!

har gjort C-D opmerksom på dette.. men har trua på at C-D ikke gjør noe, for jeg har gjort meg vant med å vente ut feilene.

 

 

så helt klart føler jeg meg dorlig behandla. (min ISP CANAL-DIGITAL)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

 

jeg skal ikke bedømme hverken den ene eller andre leverandøren ... det kan i og for seg enkelt gjøres ved å finne frem hvilke ISP'er får mest pepper her på forumet.

 

Men det er også ofte brukere som gjør sitt for å utløse feil.

 

Jeg for min del har hatt Telenor siden 2001 - aldri har jeg hatt noe linje- / modem eller andre problemer. Jeg har også alltid fått kapasiteten jeg har betalt for og når det gjelder kundeservice (oppgradering) så har dette gått rask ukomplisert og fullstendig iht. mine ønsker.

 

Da jeg skiftet jobb ble abonnementet sagt opp ved et uhell av gammel arbeidsgiver. Det fikk jeg ikke med meg før linjen var borte. Etter noen telefoner samme dagen var linjen tilbake og jeg fikk tilbakemelding hver time over status og fremdrift.

 

Jeg er meget godt fornøyd med min ISP.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...