Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Internett funker, men ikke dc++.


Anbefalte innlegg

Jeg har formatert en pc, og lagt inn ZoneAlarm og Nav 2004 før jeg idet hele tatt gikk på nettet. (pga spyware o.l) Alt fungerer fint, men ikke dc++. Har prøvd både active og passive, men ingen av de funker. Har åpnet porter, og har konfigurert ZoneAlarm slik at dc++ har full tilgang på nettet. Kommer inn i dc++, men får ikke koplet til noen av hubene. Får bare "connection timeout". Har prøvd MANGE forskjellige. Har også prøvd 2 forskjellige versjoner av dc++ uten hell. Noen som kan hjelpe?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

ser det er dårlig respons og svarer derfor selv om jeg ikke kjenner dc++. Installasjonen av dc++ er sikkert ikke problemet, men vanligvis at en av de kontrollprogrammene du har installert ser dc++ som et usikkert program og stenger for det. Restart PC'en etter slike installasjoner.

Sannsynligvis er det ikke Zonealarm som stenger men Nav.

Forsøk allikevel følgende ZoneAlarm - Firewall - Main - Advanced - General Settings - "Allow uncommon Protocols at High Security." (Denne innstillingen er fra Zone Alarm Pro).

Det er ikke nødvendig å gi spesifikk tilgang i Zonealarm, den vil selv oppdage forsøk på å koble til nettverk/internet og du gir tillatelse. Slik får en også oversikt over trafikken. Får en ikke opp en forespørsel om tilgang er det noe galt med programmet / tilknytningen. En kan da forsøke en restart av PC. Hjelper ikke det er ikke programmet kompatibelt med "environment". Forsøk et annet fildelingsprogram.

 

Du kan i begynnelsen være nokså sikret mot www objekter ved ikke å tillate java/active-x etc. Gå inn på ZoneAlarm - Privacy - Mobile Code Control og huk av alt. Gjør det samme med Cookie Control 3rd Party Cookies. Email er allerede sikret litt forskjellig i Zone Alarm Pro og Gratis versjonen.

Du er nå nokså sikker på Web'en men fildeling er noe annet. Prøv heller å være kritisk til hvilke filer som åpnes. Installer NAV igjen snarest.

Dersom du ikke ønsker å avinstallere NAV igjen for å ta vekk en feilkilde:

Prøv å gå inn i NAV - avansert - trusselkategorier og huk vekk alt og prøv igjen.

Endret av brainware
Lenke til kommentar
Høres ut som du ikke har åpnet riktige porten i FW-en.

 

For at det skal fungere best mulig burde du også stå som aktiv. Bytt til aktiv og husk å sette inn riktig IP adresse.

Har prøvd både active og passive, men ingen av de funker.

 

Det skal fungere uten IP dersom man bruker passive. Og da er det heller ikke nødvendig å åpne porter i routeren.

Lenke til kommentar

Du kan gå gjennom ZoneAlarm ved å senke sikkerheten til "Low". Dette gjelder både mot Internet og sk. "Trusted Zone" lokalt. Dersom DC++ virker OK da er det mulig i zoneAlarm Pro å konfigurere videre selv under High Security ved å bruke Custom knappen: Firewall - Main - Low (High) og Firewall - Main - Custom.

En kan her også åpne for spesifikke protokoller og porter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...