Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Ikke la dere lure av NGT


Anbefalte innlegg

Dette er ikke ment som en kritisk tråd for å sverte noen, men en påminnelse til dere som skal skifte til NGT. Jeg bestillte shdsl for en tid tilbake siden. Snakket med de lenge på tlf å de virket veldig hyggelig. Da jeg fikk mail fra dem ang oppkolingsdato, så sa jeg opp mitt gamle abbonement. Stod i mailen at jeg ville få gjør-det-selv pakken (inkl modemet) i GOD tid før installasjonsdatoen.

 

Å hva skjedde? Jo, installatøren kom jo selvfølgelig på oppkoblingsdatoen, men modemet var ikke engang sendt ifra Bergen. Måtte nu si det til montøren hvordan det lå ann. Han flirte å sa at det var ikke uvanlig dem. SÅ nå har den gamle nettleverandøren stengt linja mi, og jeg sitter å venter på modemet som ikke er sendt ennå. Dette er veldig veldig dårlig service. En glipp er forståelig, men har selv kjenninger som det har skjedd akkurat det samme med.

 

Så for de som er "avhengig" av nettet til alle døgnes tider. Tenker da spesiellt på de som har jobb å gjøre, så være obs å få modemet i god tid før installasjonsdatoen. Evnt vent med å koble ned den gamle linja før du har den nye oppe å går.

 

-God Jul- med eller uten nett.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Evnt vent med å koble ned den gamle linja før du har den nye oppe å går.

Var akkurat det du skulle gjort...

Du er nok ikke første mann som dette skjer med...

 

Det eneste jeg kan trøste deg med er at når du først FÅR linjen til NGT pleier alt å gå smertefritt i de aller fleste tilfeller...

 

Jeg har hatt NGT i 2-3 år nå, og har bare opplevd nedetid 1 gang, da varte det ca 5 minutter, min erfaring er også at jeg får den hastigheten jeg betaler for. Det er også greit med uploadhastighet fra NGT...

 

Lykke til og god jul til deg også!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...