Pilot_ Skrevet 21. desember 2004 Skrevet 21. desember 2004 Trenger å vite det... broder'n og fatter'n baker skjønner dere Håper på raskt svar.. *googling it*
Tonio Skrevet 21. desember 2004 Skrevet 21. desember 2004 Er det ikke bare å banke forsiktig mot den, og hvis den er hard så er den ferdig? Eller til den får en gyllen farge? Husk ihvertfall å ta den ut før den blir svart...Den smaker ikke så godt da!
TheGizmo Skrevet 21. desember 2004 Skrevet 21. desember 2004 http://tine.no/oppskrift/2580/ I stekeovnen ved 175 grader i ca. 10 minutter.
abcd423417984 Skrevet 21. desember 2004 Skrevet 21. desember 2004 (endret) 5-10 minutter på 175 grader. avhengig av tykkelse og generell størrelse. jeg lagde pepperkaker på søndag Endret 21. desember 2004 av invictus
T.F.T Skrevet 21. desember 2004 Skrevet 21. desember 2004 Pepperkaker må til Brune pinner er lettere å bake i tillegg til at de smaker langt bedre.
Tonio Skrevet 21. desember 2004 Skrevet 21. desember 2004 De er ikke gode i det hele tatt! Men serinakaker derimot! Namnam!
T.F.T Skrevet 21. desember 2004 Skrevet 21. desember 2004 De er ikke gode i det hele tatt! Kaller du søstra mi for en dårlig baker ? Skaruhabank ?
Tonio Skrevet 21. desember 2004 Skrevet 21. desember 2004 Jeg har ikke smakt på de, men av erfaring er de vonde.
ahpadt Skrevet 22. desember 2004 Skrevet 22. desember 2004 ca. 1000 Jepp. Eller når brannvesenet er på døra.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå